Naar inhoud
Google

Google assistent vragen naar je zorgpremie

Nieuw: de zorgpremie voor je FBTO Zorgverzekering berekenen met de Google Assistent. “Hey Google, praat met FBTO!”
17 november 2020
Wil je weten wat de premie is voor je FBTO Zorgverzekering  in 2021? Dan heb je daar geen computer meer voor nodig! Sinds 12 november kun je namelijk je zorgpremie berekenen door het de Google Assistent te vragen. Wel zo handig!

Premie berekenen en contact opnemen

Sinds een jaar is FBTO druk bezig met het onderzoeken en uitbreiden van de mogelijkheden in de Google Assistent. Sinds februari dit jaar kun je al je premie berekenen voor onze reisverzekering. Daarnaast kun je via de slimme assistent contact opnemen met FBTO en vragen stellen over het coronavirus. Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan het berekenen van de zorgpremie.

Hoe werkt de Google Assistent?

Sinds 12 november kun je een premieberekening voor de FBTO Zorgverzekering 2021 doen. Google neemt je in het gesprek mee in de verschillende keuzes die je kunt maken. Het afsluiten van de zorgverzekering doe je altijd op fbto.nl. Dat heeft onder andere te maken met je privacy en het veilig verwerken van je gegevens.

“Hey Google, praat met FBTO”

Ben je benieuwd hoe het berekenen van je premie via zo’n slimme assistent in z’n werk gaat? Ga dan het gesprek aan! Er zijn 2 manieren om het gesprek met Google te starten:

  • Via de app Google Assistent op je smartphone. Heb je de app nog niet? Download ‘m dan in de app store.
  • Via jouw slimme Google-apparaat in huis: de Google Home of Google Nest (Hub of Mini).

En dan… praten maar! Je krijgt FBTO te pakken met: “Hey Google, praat met FBTO.”

Misschien vind je dit ook interessant...