Naar inhoud

FBTO verzekert vrijheid!

Je wilt vrij zijn, je eigen dingen doen en zelf bepalen. Dat snapt FBTO. Elk mens is uniek. Daarom bieden we je de vrijheid om keuzes te maken die bij je leven passen. Jij kiest!

Maak kennis met keuzemakers

Maak kennis met de familie De Graaf die een wereldreis maakte. En Maam, Emil en Tim die een camping begonnen. Mart en Ronald gooiden het roer om en hebben er geen spijt van.

Voel je vrij

FBTO wil je vrij laten voelen! Om het leven te ontdekken en er een eigen invulling aan te geven. Daarom helpen we zelfbewuste en ondernemende Nederlanders met verzekeringen. Verzekeringen die de obstakels wegnemen om de mogelijkheden en kansen van het leven te pakken.

Meer dan 400 enthousiaste FBTO’ers

Bij ons op kantoor in Leeuwarden proef je het enthousiasme van meer dan 400 FBTO’ers. Elke dag verrassen ze onze ruim 800.000 klanten met digitale en intuïtieve producten. Onze nuchtere en optimistische FBTO-mentaliteit inspireert onze klanten. Dat maakt ons uniek. FBTO verzekert vrijheid!

Jessica, een enthousiaste FBTO'er

FBTO is altijd op zoek naar verhalen van klanten. Collega Jessica heeft daar oog voor. Ze had een bijzonder gesprek met onze klant meneer Boelens. Kijk maar!

Benieuwd naar onze verzekeringen?

Een verzekering voor jezelf, je auto, vakanties of woning? Welke verzekering past bij jou? Bekijk al onze verzekeringen.

Samen sterk!

FBTO is een onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Meer informatie over Achmea? Check achmea.nl. Daar vind je jaarverslagen, informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen en informatie over Achmea zelf. FBTO & Achmea: samen sterk.

Meer over FBTO

Nieuws & media