Naar inhoud

FBTO verzekert vrijheid!

Je wilt vrij zijn, je eigen dingen doen en zelf bepalen. Dat snapt FBTO. Elk mens is uniek. Daarom bieden we je de vrijheid om keuzes te maken die bij je leven passen. Jij kiest!

Voel je vrij

FBTO wil je vrij laten voelen! Om het leven te ontdekken en er een eigen invulling aan te geven. Daarom helpen we zelfbewuste en ondernemende Nederlanders met verzekeringen. Verzekeringen die de obstakels wegnemen om de mogelijkheden en kansen van het leven te pakken.

Kleur geeft gevoel van vrijheid

Nederland verlangt naar meer vrijheid, daar kunnen we zeker de afgelopen jaren allemaal over meepraten. En vrijheid zit in ons Nederlanders in het bloed. We deden onderzoek naar wat bijdraagt aan een vrijheidsgevoel. En wat bleek: meer kleur om ons heen draagt bij aan een groter gevoel van vrijheid. FBTO is van de vrijheid en zet zich daarom in om Nederland meer kleur te geven. Dat doen we door zoveel mogelijk kleurrijke wilde bloemen te zaaien. Vooral langs wegen, zodat veel mensen het zien. En natuurlijk alleen op plekken waar dat mag en waar het kan. Ieder jaar op een nieuwe, grootse plek. En we noemen dit 'Pluk de Dag'. Bekijk ons initiatief op de speciale 'Pluk de Dag' pagina.

Kleur Nederland

We zijn al begonnen in Wirdum. Een dorp vlakbij Leeuwarden. Daar hebben we al 10.000 m² kleurrijke bloemen gezaaid. Bekijk de vrolijke video!

Ruim 400 collega's geven FBTO kleur

Bij ons op kantoor in Leeuwarden proef je het enthousiasme van meer dan 400 kleurrijke FBTO’ers. Elke dag verrassen ze meer dan 1.000.000 klanten met digitale en intuïtieve producten. Onze nuchtere en optimistische FBTO-mentaliteit inspireert onze klanten. Dat maakt ons uniek. FBTO verzekert vrijheid!

Een vrolijk klantgesprek

FBTO is altijd op zoek naar verhalen van klanten. Collega Jessica heeft daar oog voor. Ze had een bijzonder gesprek met onze klant meneer Boelens. Kijk maar!

Benieuwd naar onze verzekeringen?

Een verzekering voor jezelf, je auto, vakanties of woning? Welke verzekering past bij jou? Bekijk al onze verzekeringen.

Samen sterk!

FBTO is een onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Meer informatie over Achmea? Check achmea.nl. Daar vind je jaarverslagen, informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen en informatie over Achmea zelf. FBTO & Achmea: samen sterk.

Meer over FBTO

Nieuws & media