Naar inhoud

Disclaimer

Staan er fouten op de site?

Natuurlijk is ons doel dat alle informatie op deze website klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Kom je iets tegen op de site dat niet juist of verouderd is? Laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen. Dan passen wij de site aan. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor kennelijke onjuiste informatie op onze site. Dus als er informatie of gegevens op de site staan die niet juist zijn. En waarvan je wist of kon begrijpen dat dit niet klopt? Dan zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout.

Doet de site het niet (goed)?

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt. Ons doel is dat onze bezoekers de informatie snel en goed kunnen vinden. Doet de site het niet (goed)? Bijvoorbeeld als er een storing is. Of als internet het om een andere reden niet goed doet. Dan zijn wij voor de eventuele gevolgen hiervan niet aansprakelijk.

Verwijzen wij naar andere sites?

Verwijzen wij op onze site of ergens anders naar andere sites? Dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Wij zijn niet verantwoordelijk als je documenten deelt buiten onze beveiligde omgeving

Als je documenten gaat delen buiten de website, de FBTO Zorg app of MijnFBTO, doe je dit niet in onze beveiligde omgeving. FBTO is niet aansprakelijk voor schade als documenten door jou naar een onbeveiligde omgeving worden gestuurd. En daar vervolgens door derden misbruik van wordt gemaakt.

De informatie in onze persoonlijke e-mails is vertrouwelijk

Je mag de informatie in de e-mail niet openbaar maken, kopiëren of verspreiden. Dat mag alleen als wij dat goedkeuren. Krijg je een e-mailbericht die niet voor jou is? Verwijder deze dan.

Onze e-mails zijn gecontroleerd op virussen

Maar helaas kunnen wij niet beloven dat elke e-mail virusvrij is.