Naar inhoud

FBTO verzekeringen voor zzp’ers

Met de verzekeringen van FBTO is in sommige gevallen ook het zakelijk gebruik van je spullen verzekerd. Je hebt geen dure zakelijke verzekering nodig. Interessant!

  • Voor je kantoor of praktijk aan huis
  • Voor je zakelijke reizen
  • Schade snel geregeld

Zzp ’er verzekert minder dan grote bedrijven

Je bent zzp ‘er: zelfstandige zonder personeel. Dan hoef je vaak minder te verzekeren dan de grote bedrijven. Je hebt bijvoorbeeld geen groot bedrijfspand, maar werkt vanuit huis. Dit is vaak meeverzekerd op je privéverzekering van FBTO. Je hebt dan geen dure zakelijke verzekering nodig. Dat scheelt!

Deze verzekeringen kunnen interessant voor je zijn

Wist je dat je zakelijke inboedel, zoals je laptop, ook verzekerd is op de FBTO Inboedelverzekering? Kijk snel welke verzekeringen voor jou interessant zijn.

Veelgestelde vragen

De Belastingdienst gebruikt een aantal regels om te bekijken of je een zelfstandig ondernemer bent. Bijvoorbeeld of je meerder opdrachtgevers hebt, geen mensen in loondienst hebt en je zelf bepaalt hoe je je werk doet. En je moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Nee, FBTO verkoopt alleen privéverzekeringen.

Ja, maar dan moet je wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Die leggen we uit op de pagina’s met meer informatie over zzp en de verzekeringen.