Naar inhoud

Zoveel inspirerende klantverhalen

Op deze pagina staan bijzonder 'gewone' verhalen van onze ruim 700.000 klanten centraal. Mensen die hun dromen en ambities waarmaken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe klantverhalen. Deel ook jouw bijzonder 'gewoon' verhaal met FBTO.

Deel ook jouw verhaal!

Artikelen filteren

Dag kantoor, hallo 1e home made granola!

28 september 2021 Grietje maakt lange dagen op kantoor en dat gaat met steeds meer tegenzin. Stiekem droomt ze van een eigen bedrijf, maar durft ze die stap te wagen?

De eerste keer de juiste supple­menten

7 september 2021 Als Sanne zwanger is krijgt ze last van bekkeninstabiliteit. Met supplementen en gezonde voeding weet ze haar klachten te verhelpen. Daarom besluit ze haar verhaal te delen met anderen.

De 1e Porsche van Jan & Miep

30 augustus 2021 Tien jaar geleden redde Jan Kersemakers het leven van zijn vrouw Miep. Sindsdien genieten ze volop van het leven. Op hun 76e kochten ze hun 1e Porsche.

Aflevering 2: de ontmoeting

11 mei 2021 De Nederlander Lars en Peruaanse Andrea hebben een online relatie. Als ze besluiten om elkaar in het écht te zien is het spannend of het klikt.

Aflevering 1: online daten

11 mei 2021 Als Lars en Andrea elkaar online ontmoeten, springt de vonk over. Kan dit uitgroeien tot een lange afstandsrelatie? De afstand en een pandemie zorgen voor een haast onmogelijke liefde.

Aflevering 3: de volgende stap

11 mei 2021 Lars & Andrea hebben een langeafstandsrelatie en zijn toe aan de volgende stap: ze willen samenwonen in Nederland.

De keuze van Saskia & Gerben: kangoeroe­wonen

20 januari 2021 Ze kiezen voor een win-win situatie; Saskia's moeder woont in een kangoeroewoning in de tuin. Ze vertellen over de keuzes die ze hebben gemaakt en hoe ze dit project verzekeren.

De keuze van Sanne: doelen bereiken

20 januari 2021 Sanne leefde altijd in de hoogste versnelling. Na een burn-out ontdekte ze hoe belangrijk ontspanning is. Ze vertelt hoe ze nú leeft en toch haar doelen bereikt.
Toon meer resultaten