Naar inhoud

Zoveel inspirerende klantverhalen

Op deze pagina staan bijzonder 'gewone' verhalen van onze ruim 700.000 klanten centraal. Mensen die hun dromen en ambities waarmaken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe klantverhalen. Deel ook jouw bijzonder 'gewoon' verhaal met FBTO.

Deel ook jouw verhaal!

Artikelen filteren

Aflevering 2: de ontmoeting

11 mei 2021 De Nederlander Lars en Peruaanse Andrea hebben een online relatie. Als ze besluiten om elkaar in het écht te zien is het spannend of het klikt.

Aflevering 3: de volgende stap

11 mei 2021 Lars & Andrea hebben een langeafstandsrelatie en zijn toe aan de volgende stap: ze willen samenwonen in Nederland.

Aflevering 1: online daten

11 mei 2021 Als Lars en Andrea elkaar online ontmoeten, springt de vonk over. Kan dit uitgroeien tot een lange afstandsrelatie? De afstand en een pandemie zorgen voor een haast onmogelijke liefde.

De keuze van Miloushka: gezond leven

20 januari 2021 Miloushka besluit om op te houden met smoesjes en bewuster te leven. Ze leeft gezonder en doet nu aan gewichtheffen. Ze vertelt over de keuze die ze heeft gemaakt.

De keuze van Rienke: mindful leven

20 januari 2021 Rienke gooit het roer om. Ze zegt haar baan op en start met een cursus om mindfulnesstrainer te worden. Ze vertelt over de keuze die ze heeft gemaakt.

De keuze van Sanne: doelen bereiken

20 januari 2021 Sanne leefde altijd in de hoogste versnelling. Na een burn-out ontdekte ze hoe belangrijk ontspanning is. Ze vertelt hoe ze nú leeft en toch haar doelen bereikt.

De keuze van Robert: tijd voor jezelf

20 januari 2021 Om een mantelzorgperiode af te sluiten, besloot Robert dat het tijd was voor iets waar hij energie van krijgt: de Alpe d'HuZes. Hij vertelt over zijn voorbereiding.

De keuze van Saskia & Gerben: kangoeroe­wonen

20 januari 2021 Ze kiezen voor een win-win situatie; Saskia's moeder woont in een kangoeroewoning in de tuin. Ze vertellen over de keuzes die ze hebben gemaakt en hoe ze dit project verzekeren.
Toon meer resultaten