Naar inhoud

Zoveel inspirerende klantverhalen

Op deze pagina staan verhalen van onze ruim 700.000 klanten centraal. Mensen die hun dromen en ambities waarmaken. Laat je inspireren!

Deel ook jouw verhaal!

Artikelen filteren

De keuze van Rienke: mindful leven

20 januari 2021 Rienke gooit het roer om. Ze zegt haar baan op en start met een cursus om mindfulnesstrainer te worden. Ze vertelt over de keuze die ze heeft gemaakt.

De keuze van Miloushka: gezond leven

20 januari 2021 Miloushka besluit om op te houden met smoesjes en bewuster te leven. Ze leeft gezonder en doet nu aan gewichtheffen. Ze vertelt over de keuze die ze heeft gemaakt.

De keuze van Robert: tijd voor jezelf

20 januari 2021 Om een mantelzorgperiode af te sluiten, besloot Robert dat het tijd was voor iets waar hij energie van krijgt: de Alpe d'HuZes. Hij vertelt over zijn voorbereiding.

De keuze van Saskia & Gerben: kangoeroe­wonen

20 januari 2021 Ze kiezen voor een win-win situatie; Saskia's moeder woont in een kangoeroewoning in de tuin. Ze vertellen over de keuzes die ze hebben gemaakt en hoe ze dit project verzekeren.

De keuze van Susan: koudwaterzwemmen

20 januari 2021 Susan doet aan koudwaterzwemmen. Elke dag. Met het koude water verdooft ze de pijn in haar nek en schouder. Hierdoor voelt ze zich gezonder en 1 met haar lichaam.

De keuze van Sanne: doelen bereiken

20 januari 2021 Sanne leefde altijd in de hoogste versnelling. Na een burn-out ontdekte ze hoe belangrijk ontspanning is. Ze vertelt hoe ze nú leeft en toch haar doelen bereikt.

Farley Westphal overwon het coronavirus

24 december 2020 Farley Westphal kreeg Covid-19. Hij lag 32 dagen in coma. De dokters vertelden hem dat het niet ging lukken binnen 5 weken te revalideren. Hij deed het in 3. Beluister de podcast.

De thuiswerktips van Mart Kristiaan

2 december 2020 Een fijne thuiswerkplek was nog nooit zo belangrijk. 3 tips van interieurontwerper Mart Kristiaan om het thuiswerken leuker te maken.
Toon meer resultaten