Naar inhoud

Zoveel inspirerende klantverhalen

Op deze pagina staan bijzonder 'gewone' verhalen van onze ruim 800.000 klanten centraal. Mensen die hun dromen en ambities waarmaken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe klantverhalen. Deel ook jouw bijzonder 'gewoon' verhaal met FBTO.

Deel ook jouw verhaal!

Artikelen filteren
Tonny staat voor twee schilderijen

De eerste bijzondere ruilactie van Tonny

24 november 2022 Tonny (63) hield altijd al van kunst en besloot er 18 jaar geleden voor te gaan: fulltime kunst maken! Zijn succes leidde tot een mooie ruilactie.
Linda en Bjorn lopen over de steiger in de haven

Hoe bereid je een wereldreis voor?

21 juli 2022 In deel 1 ontmoetten we Björn & Linda die met hun boot De Sirena de wereld rondzeilen. Wat komt er bij zo’n reis kijken?
Bjorn en Linda staat op de zeilboot te zwaaien

Het grote zeilavontuur tegemoet

21 juli 2022 Dag huis, dááág werk! Björn & Linda gaan 3 jaar lang de hele wereld rond met hun zeilboot De Sirena. Op avontuur!
Leo maakt een bronzen beeld van een vogel

Hoe pakt Leo's bronzen beeld uit?

22 juni 2022 In de vorige aflevering zagen we hoe Leo startte met beeldhouwen nadat hij zijn baan verloor door de coronacrisis. Hij boetseerde een specht en die gaat nu naar de bronsgieter.
Leo gaat beeldhouwen

Leo ging ervoor en is nu beeldhouwer!

22 juni 2022 Vorig jaar kreeg Leo (63) een bronzen beeld van een grutto onder ogen. ‘Dat kan beter!’, dacht hij. Vervolgens ging hij zelf aan de slag als beeldhouwer. En met succes!
christiaan met de schep en bakfiets

Bedrijfsterreinen groener maken

31 maart 2022 Op zijn 28e plantte Christiaan zijn 1e boom op een bedrijventerrein. Nu 3 jaar later maakt hij steden groener met zijn stichting Straatboer.
Wielrennen na herseninfarct

Op de fiets dwars door Australië

6 maart 2022 Evert (69) wil in een paar maanden van de ene naar de andere kant van Australië fietsen en daar familie opzoeken. Hij is druk met de voorbereidingen.
Jorrit leunt trots uit het portier van zijn eerste auto

De 1e autoritten van Jorrit

28 oktober 2021 Jorrit is zo geboeid door auto’s dat hij een spreadsheet bijhoudt met de gegevens van alle auto’s waarin hij ooit heeft gereden. Waaronder zijn allereerste liefde: zijn 1e auto.
Grietje doet een handvol spinazie in een blender

Dag kantoor, hallo 1e home made granola!

28 september 2021 Grietje maakt lange dagen op kantoor en dat gaat met steeds meer tegenzin. Stiekem droomt ze van een eigen bedrijf, maar durft ze die stap te wagen?
Toon meer resultaten