Naar inhoud

Zoveel inspirerende klantverhalen

Op deze pagina staan verhalen van onze ruim 700.000 klanten centraal. Mensen die hun dromen en ambities waarmaken. Laat je inspireren!

Deel ook jouw verhaal!

Artikelen filteren

Overwinteren in Spanje: 3x pech

5 augustus 2020 Overwinteren in Spanje is volgens onze klant Helmy dé manier om de winter door te komen. Maar het weer en corona zorgden voor pech.

Een wereldwijde bootverzekering

23 juni 2020 Werner zeilde van Nederland naar Nieuw-Zeeland met zijn zeilboot Karma. Welke keuzes maak je dan voor je bootverzekering? Hij legt het uit.

Vrijstaand wonen: iets voor jou?

9 juni 2020 De gemiddelde Nederlander woont op 65 vierkante meter. Bij vrijstaande huizen is dat vaak meer. Hoe is het om te wonen in een vrijstaand huis?

Op wereldreis met je zeilboot 

3 juni 2020 Met zijn zeilboot Karma zeilde Werner in 6 maanden van Nederland naar Nieuw-Zeeland. Hij vertelt ons over zijn avontuur.

#hoedoejedat: een oldtimer opknappen

25 mei 2020 Jolien is dol op haar Oost-Duitse Wartburg. Ze heeft de oldtimer zelf helemaal opgeknapt, zonder enige kennis. We vroegen haar: hoe doe je dat?

Doeners: geschie­denis op wielen

19 mei 2020 Jolien was niet technisch, maar knapte toch zelf haar oldtimer op. De oude Wartburg is een belangrijk onderdeel van haar hobby: geschiedenis naspelen.

Eric bouwde zelf een zeilboot

29 april 2020 Eric liet een zeilboot bouwen waarop je kunt wonen. In een video vertelt hij hoe het voelt om de zee op te gaan.

Sloep varen met Anton en Josje

29 april 2020 Anton en Josje ruilden, na jarenlang gezeild te hebben, hun zeilboot in voor een sloep. In een video vertellen ze erover. En ze geven handige tips.
Toon meer resultaten