Naar inhoud

Zoveel inspirerende klantverhalen

Op deze pagina staan bijzonder 'gewone' verhalen van onze ruim 850.000 klanten centraal. Mensen die hun dromen en ambities waarmaken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe klantverhalen. Deel ook jouw bijzonder 'gewoon' verhaal met FBTO.

Deel ook jouw verhaal!

Artikelen filteren
Evert fietst met racefiets over de fietspaden in de weilanden

Evert: “blijven trainen voor Australië”

21 juli 2023 5 operaties, een verhuizing en een nieuwe heup: Everts fietstocht door Australië lijkt ver weg. Maar hij heeft er nog steeds zin in. Hij blijft zoeken naar manieren om te kunnen gaan.
Mevrouw met hoedje

In 1 klap 4 half­zussen en broer erbij

30 mei 2023 Lenne (70) hoort op haar 67e dat ze 4 halfzussen en 1 halfbroer in Australië heeft wonen. In november 2022 gaat ze daar voor 2 maanden heen om ze te ontmoeten.
Tonny staat voor twee schilderijen

De eerste bijzondere ruilactie van Tonny

24 november 2022 Tonny (63) hield altijd al van kunst en besloot er 18 jaar geleden voor te gaan: fulltime kunst maken! Zijn succes leidde tot een mooie ruilactie.
Susan zwemt in open water, haar hoofd met zwembril en badmuts steekt boven water uit

De keuze van Susan: koudwaterzwemmen

20 november 2022 Susan doet aan koudwaterzwemmen. Elke dag. Met het koude water verdooft ze de pijn in haar nek en schouder. Hierdoor voelt ze zich gezonder en 1 met haar lichaam.
Rienke in haar mindfulness trainingsruimte

Alles over mentale gezondheid

19 november 2022 Mentale gezondheid is net zo belangrijk als een fit lichaam. Het leven zit vol onverwachte wendingen. Hoe ga je hiermee om?
Miloushka staat lachend voor een halter met grote gewichtschijven

Alles over sporten en fit blijven

18 november 2022 Sporten is gezond. Dat weten we. En toch lukt het ons niet altijd. Met deze portie inspiratie krijg je er weer zin in!
Linda en Bjorn lopen over de steiger in de haven

Hoe bereid je een wereldreis voor?

21 juli 2022 In deel 1 ontmoetten we Björn & Linda die met hun boot De Sirena de wereld rondzeilen. Wat komt er bij zo’n reis kijken?
Toon meer resultaten