Naar inhoud

Zoveel inspirerende klantverhalen

Op deze pagina staan bijzonder 'gewone' verhalen van onze ruim 800.000 klanten centraal. Mensen die hun dromen en ambities waarmaken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe klantverhalen. Deel ook jouw bijzonder 'gewoon' verhaal met FBTO.

Deel ook jouw verhaal!

Artikelen filteren

De 1e autoritten van Jorrit

28 oktober 2021 Jorrit is zo geboeid door auto’s dat hij een spreadsheet bijhoudt met de gegevens van alle auto’s waarin hij ooit heeft gereden. Waaronder zijn allereerste liefde: zijn 1e auto.

Dag kantoor, hallo 1e home made granola!

28 september 2021 Grietje maakt lange dagen op kantoor en dat gaat met steeds meer tegenzin. Stiekem droomt ze van een eigen bedrijf, maar durft ze die stap te wagen?

De eerste keer de juiste supple­menten

7 september 2021 Als Sanne zwanger is krijgt ze last van bekkeninstabiliteit. Met supplementen en gezonde voeding weet ze haar klachten te verhelpen. Daarom besluit ze haar verhaal te delen met anderen.

De 1e Porsche van Jan & Miep

30 augustus 2021 Tien jaar geleden redde Jan Kersemakers het leven van zijn vrouw Miep. Sindsdien genieten ze volop van het leven. Op hun 76e kochten ze hun 1e Porsche.

Aflevering 2: de ontmoeting

11 mei 2021 De Nederlander Lars en Peruaanse Andrea hebben een online relatie. Als ze besluiten om elkaar in het écht te zien is het spannend of het klikt.

Aflevering 1: online daten

11 mei 2021 Als Lars en Andrea elkaar online ontmoeten, springt de vonk over. Kan dit uitgroeien tot een lange afstandsrelatie? De afstand en een pandemie zorgen voor een haast onmogelijke liefde.

Aflevering 3: de volgende stap

11 mei 2021 Lars & Andrea hebben een langeafstandsrelatie en zijn toe aan de volgende stap: ze willen samenwonen in Nederland.

De keuze van Rienke: mindful leven

20 januari 2021 Rienke gooit het roer om. Ze zegt haar baan op en start met een cursus om mindfulnesstrainer te worden. Ze vertelt over de keuze die ze heeft gemaakt.
Toon meer resultaten