Naar inhoud

Zoveel inspirerende klantverhalen

Op deze pagina staan bijzonder 'gewone' verhalen van onze ruim 700.000 klanten centraal. Mensen die hun dromen en ambities waarmaken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe klantverhalen. Deel ook jouw bijzonder 'gewoon' verhaal met FBTO.

Deel ook jouw verhaal!

Artikelen filteren

Aflevering 2: de ontmoeting

11 mei 2021 De Nederlander Lars en Peruaanse Andrea hebben een online relatie. Als ze besluiten om elkaar in het écht te zien is het spannend of het klikt.

Aflevering 1: online daten

11 mei 2021 Als Lars en Andrea elkaar online ontmoeten, springt de vonk over. Kan dit uitgroeien tot een lange afstandsrelatie? De afstand en een pandemie zorgen voor een haast onmogelijke liefde.

Aflevering 3: de volgende stap

11 mei 2021 Lars & Andrea hebben een langeafstandsrelatie en zijn toe aan de volgende stap: ze willen samenwonen in Nederland.

De keuze van Susan: koudwaterzwemmen

20 januari 2021 Susan doet aan koudwaterzwemmen. Elke dag. Met het koude water verdooft ze de pijn in haar nek en schouder. Hierdoor voelt ze zich gezonder en 1 met haar lichaam.

De keuze van Rienke: mindful leven

20 januari 2021 Rienke gooit het roer om. Ze zegt haar baan op en start met een cursus om mindfulnesstrainer te worden. Ze vertelt over de keuze die ze heeft gemaakt.

De keuze van Robert: tijd voor jezelf

20 januari 2021 Om een mantelzorgperiode af te sluiten, besloot Robert dat het tijd was voor iets waar hij energie van krijgt: de Alpe d'HuZes. Hij vertelt over zijn voorbereiding.

De keuze van Miloushka: gezond leven

20 januari 2021 Miloushka besluit om op te houden met smoesjes en bewuster te leven. Ze leeft gezonder en doet nu aan gewichtheffen. Ze vertelt over de keuze die ze heeft gemaakt.
Toon meer resultaten