Naar inhoud
3 afbeeldingen van klanten die hun reisverhalen delen.

Wat voor reis je ook maakt, kies voor gáán!

Je droom najagen! Naar Nieuw-Zeeland zeilen bijvoorbeeld. Of je familie voor de 1e keer ontmoeten in Australië. Onze klanten reizen wat af en wij reizen graag met ze mee.

Ken je dat gevoel? Je hebt zin om erop uit te gaan, nieuwe plekken te ontdekken of een avontuur te beleven. Misschien ben je gewoon erg toe aan vakantie na een jaar hard werken, of wil je familie opzoeken in het buitenland. Onze klanten zijn dol op reizen en wij reizen graag met ze mee. Zo kunnen zij met volle teugen genieten van hun reis.

Voel de vrijheid en kies voor gáán!

Meneer zwaait op een zeilboot op zee
Lenne bekijkt fotoalbum aan de eettafel

In 6 maanden met je zeilboot op wereldreis

Voor veel mensen is een lange reis maken een grote droom. Zo ook voor Werner. Hij besluit op zijn 44e een jongensdroom waar te maken: op wereldreis met zijn zeilboot. Hij wil in een half jaar van Nederland naar Nieuw-Zeeland zeilen. Hij laat alles en iedereen (vrouw en 2 kinderen meegerekend) achter om het avontuur aan te gaan. “Als kind was ik al dol op water. Toen ik studeerde, las ik een boek over iemand die de wereld rond was gezeild. Dat inspireerde mij om ooit ook zoiets te gaan doen.” Dat is nogal wat. Gelukkig reageert zijn vrouw positief op het idee: ”Maak een plan, ga aan de slag en volg je droom.” 

Op avontuur om je nieuwe familie te ontmoeten

Je nieuwe familie ontmoeten aan de andere kant van de wereld is best wel spannend. Op haar 67e kwam Lenne Eekhout er achter dat ze 4 halfzussen en een broer in Australië heeft wonen. 2 jaar later besluit ze haar halfzussen in Australië te ontmoeten. “Ik wist dat ik dit alleen moest doen. Ik heb van tevoren opgezocht hoe de vliegtuigen eruitzagen en hoe dat werkte met overstappen. Het ging allemaal goed. En toen ik mijn familie daar eenmaal zag, viel alles op z’n plek. Het was echt geweldig!”

Mevrouw met houd en armen over elkaar
Zee slaat op de rotsen
Wereldkaart met route

Klaar om te gáán!

Ervaar de ultieme vrijheid op reis. Spullen inpakken en wegwezen. Wij reizen met je mee. Want wat voor reis je ook maakt, met de FBTO Reisverzekering zit je goed.

Misschien vind je dit ook interessant...