Naar inhoud

Je verzekering opzeggen

Jammer dat je de verzekering wilt opzeggen. Is er iets niet goed gegaan of ben je ontevreden? Dat horen we graag. Hoe? Jij kiest. Ook wanneer het om een klacht gaat. Zo kunnen we onze service alleen maar verbeteren.

Chatten

Je krijgt eerst antwoord van de chatbot van FBTO. Is iets onduidelijk? Dan zit een medewerker voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Het opzeggen van je zorgverzekering of je levensverzekering werkt net iets anders. Lees hoe het zit met je zorgverzekering en met je levensverzekering.

Als iemand overlijdt, dan moet je veel regelen. Dit willen we samen met jou zo goed mogelijk doen. Lees meer over een overlijden melden.

Wat is de opzegtermijn?

Voor de meeste FBTO schadeverzekeringen heb je geen opzegtermijn. Je kunt de verzekering elke dag opzeggen. Voor de FBTO Doorlopende Reisverzekering werkt het net even anders: die kun je - een jaar na ingangsdatum - elke dag stoppen. Zeg je de verzekering online op? Dan verwerken we je aanvraag binnen 2 werkdagen. Hierna ontvang je van ons een bevestiging.

In de polisvoorwaarden lees je meer over de opzegtermijn van je verzekering.