Naar inhoud

Aanvullende modules van de FBTO Zorgverzekering

Bij FBTO kun je de basisverzekering uitbreiden met aanvullende modules. Daarmee ben je aanvullend verzekerd voor de kosten die de basisverzekering niet of niet helemaal betaalt. Zoals orthodontie of zorg in het buitenland. Goed om te weten: FBTO stelt geen medische vragen bij een aanvullende zorgverzekering. We accepteren iedereen.

Deze modules kun je kiezen

* De premie is afhankelijk van je leeftijd.

Kies uit onze 6 aanvullende verzekeringen

Bij FBTO stel je zelf je zorgverzekering samen met aanvullende modules. Zo heb jij je zorg in eigen hand. Met onze 6 aanvullende modules verzeker je alleen wat voor jou ├ęcht noodzakelijk is.

Veelgestelde vragen

Nee, je eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering. Lees meer over je eigen risico.

Je zet je module makkelijk aan in MijnFBTO. Ze blijven dan aanstaan tot en met 31 december.

Nee, dat kan niet. Je krijgt per kalenderjaar, per verzekerde een maximale vergoeding vanuit de aanvullende module. Heb jij de maximale vergoeding nog niet gebruikt? Dan kun je dat niet overdragen aan je partner.

Ga je buiten Europa op reis? Zet dan werelddekking aan bij de module Zorg in het Buitenland. Je regelt dit via MijnFBTO. Tips:

  • Heb je hulp nodig in het buitenland? Bel de FBTO Alarmcentrale op (058) 234 56 50
  • Voorkom verrassingen en sluit ook een reisverzekering met werelddekking af. Goed om te weten, check of je de module Zorg in het Buitenland ook aan hebt staan. Want dan heb je deze reisdekking niet nodig.  
  • Check Zorg verzekeren op reis voor de vergoedingen van de reis- en zorgverzekering

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo vergelijk je heel gemakkelijk verschillende verzekeringen.