Naar inhoud

Aanvullende modules van de FBTO Zorgverzekering

Bij FBTO kun je de basisverzekering aanvullen met aanvullende modules. Daarmee ben je aanvullend verzekerd voor de kosten die de basisverzekering niet of niet helemaal betaalt. Zoals orthodontie of zorg in het buitenland.

Kies uit 1 van onze 6 aanvullende verzekeringen

Bij FBTO heb je geen uitgebreide aanvullende pakketten. Want vaak zit er in die pakketten meer dan je eigenlijk nodig hebt. En daar betaal je dan dus ook voor. Met onze 6 aanvullende modules betaal je alleen voor wat je zelf kiest. Je verzekert dus alleen wat voor jou écht noodzakelijk is.

Aanvullend verzekeren

Bij FBTO kun je je aanvullend verzekeren met modules. De meeste modules kies je tegelijk met je basisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd. Goed om te weten: FBTO stelt geen medische vragen bij een aanvullende zorgverzekering. We accepteren iedereen.

Aanvullend verzekeren later in het jaar

Heb je tijdens het jaar extra zorg nodig? Dan kun je altijd nog deze 2 modules aanzetten. Bijvoorbeeld als je later in het jaar nog reisplannen maakt. Je zet een module aan via MijnFBTO. De module gaat in op de 1e van de volgende maand en blijft aanstaan tot en met 31 december.

Veelgestelde vragen

Nee, je eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering. Lees meer over je eigen risico.

Nee, dat kan niet. Je krijgt per kalenderjaar, per verzekerde een maximale vergoeding vanuit de aanvullende module. Heb jij de maximale vergoeding nog niet gebruikt? Dan kun je dat niet overdragen aan je partner.

Met de module Zorg in het buitenland Wereld ben je wereldwijd verzekerd, maximaal 365 dagen achter elkaar. We betalen de kosten voor spoedeisende medische hulp. Heb je hulp in het buitenland nodig? Bel dan de FBTO Alarmcentrale: (058) 234 56 50.

Voorkom verrassingen en sluit naast je zorgverzekering een reisverzekering af.

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.