Naar inhoud

De FBTO-zomerpagina

  • Lees onze leukste vakantieblogs
  • Praktische zomertips
  • Wat je ook gaat doen!

Wat ga jij doen deze zomer

Het is zomer! De dagen zijn op zijn langst én (hopelijk) warmst. Iedereen geniet van de zomer op zijn eigen manier. We helpen je graag met een goede voorbereiding. Met tips over je reisverzekering. Maar ook alle andere handige verzekeringen en aanvullende modules. En natuurlijk onze populairste vakantieblogs! Zo kom je helemaal in de zomerstemming.

3 op een rij: handige vakantieblogs

Blogs met FBTO Vakantietips

Vakantie! Heerlijk bijtanken en de accu weer opladen. Wat is er fijner dan die lange luie dagen. In het buitenland, maar natuurlijk ook in eigen land. Of je nu gaat varen op de Friese meren, of naar een verre bestemming gaat. Bekijk onze blogs met zomerse tips. Goede reis!

Zomer in m'n bol voorpret
Jachthaven in Nederland

Méér vakantietips

Zie je jezelf al liggen in die gezellige jachthaven? Vlakbij dat leuke eettentje en dat fijne strand. Even tijd voor jezelf nu.

Meld jouw favoriete jachthaven aan voor de prijs: Duim van FBTO.

Lees méér zomerblogs met tips:

Zo maak je je eigen airco

Zijn er weer warme dagen in het vooruitzicht? Geen probleem. Met deze tip maak jij van je ventilator een airco.

Pech op vakantie? We helpen je!

Vakantiepech. Daar zit je niet op te wachten als je op vakantie bent. Goed om te weten dat we je helpen als er iets is. Zo kun jij lekker genieten van je vakantie.

  • Controleer voor vertrek je reisverzekering: moet je nog een module aanzetten?
  • Huiduitslag, oorpijn of een ander kwaaltje? Vraag Dokter op Zak om hulp.
  • Heb je schade op reis? App je schade naar 06 13 50 55 40.
  • Nood? Bel de FBTO Alarmcentrale. Je kunt 24/7 bellen met +31 (0)58 234 56 50.

Beluister ons radiospotje

Je hebt ons radiospotje vast al gehoord. Je kunt 'm bijna niet missen. Vakantie? Doen wat jij wilt! En onze reisverzekering kun je aanpassen wanneer jij wilt. Zelfs tijdens je vakantie!

Handige verzekeringen voor op reis

Jij kiest hoe je op vakantie gaat. Ga je met de auto? Dan hebben we de flexibele autoverzekering met aanvullende modules voor op vakantie. De module pechhulp buitenland bijvoorbeeld. Caravan mee? Kies dan je eigen FBTO Caravanverzekering. Liever met het vliegtuig? Ook dan kun je je eigen reisverzekering samenstellen. Bijvoorbeeld wel of geen werelddekking. Zorgkosten in het buitenland zijn vaak hoger. Kies daarom voor de module aanvullende ziektekosten.