Naar inhoud

De FBTO-zomerpagina

  • Op vakantie in coronatijd
  • Leuke én praktische tips
  • Voor dichtbij huis of ver weg

Vakantie, maar dan anders

Het is vakantietijd! Dit jaar ziet die tijd er waarschijnlijk wat anders uit dan normaal. Dankzij het coronavirus kies je misschien liever voor een vakantie in eigen land. Of neem je wat extra maatregelen als je wel naar het buitenland gaat. Wat je ook kiest, wij hebben de leukste en handigste tips voor je. En helpen je met je reisverzekering. Veel plezier!

Op vakantie in eigen land

Dan hoef je niks te doen, toch? Niet helemaal. Ook op vakantie in eigen land is het handig om een reisverzekering te hebben. Je verzekering werkt dan hetzelfde als wanneer je naar het buitenland gaat.

  • Verzekerd bij schade, verlies of diefstal van je bagage
  • App gemakkelijk je schade
  • Voor je stedentrip of wereldreis
Bereken je premie 2 minuten
Vuurtoren op het strand

Het laatste coronanieuws

Wat als de overheid ineens code oranje geeft aan jouw vakantieland? Of je het coronavirus krijgt op reis? En hoe zit het met preventief testen? De regels verschillen per land en zelfs per stad. Zorg daarom dat je voor vertrek op de hoogte bent van de coronamaatregelen in het buitenland. Of je nu een paar weken naar het buitenland gaat of een weekendje weg in Nederland boekt. Check hier de actuele informatie over corona en je reisverzekering en over corona en je zorgverzekering.

Op vakantie in het buitenland

Word je ziek tijdens je vakantie? Krijg je het coronavirus of moet je vanwege een andere reden met spoed naar het ziekenhuis? Dan is het fijn om een aanvulling op je zorgverzekering te hebben. Die heb je, met de module Zorg op reis.

  • Medische zorg die niet kan wachten
  • Ook voor de tandarts in het buitenland
  • Geen eigen risico
Meer over de module Zorg op reis
Stel in de tent

Een dokter op zak

Heb je ineens hoge koorts, een vervelende hoest of ander kwaaltje waarvan je niet precies weet wat je ermee moet? Zorg dat je de Dokter op Zak app op je telefoon hebt staan. Stel je vraag of stuur je foto's in de app. Je krijgt antwoord van een team ervaren medisch deskundigen. Ook 's avonds en in het weekend. Handig! En gratis, voor FBTO-klanten. Lees meer over de Dokter op Zak app.

Alle vakantietips op 1 plek

Hoe ga jij op vakantie deze zomer? Met de auto of boot misschien? En waar naartoe, het buitenland of binnen Nederland? Iedere soort vakantie heeft zo z'n eigen slimme tips, handige weetjes en dingen om op te letten.