Naar inhoud
Stel op vakantie kijkend op een kaart

De beste vakantietips voor de zomer

  • Leuke én praktische tips
  • Voor dichtbij huis of ver weg
  • De beste vakantie begint hier!
17 mei 2022

De leukste zomervakantie? Jij kiest!

De zomervakantie, de beste tijd van het jaar. De tijd van zon op je gezicht, in korte mouwen op het terras en met de voeten in het zand. Of je nu naar de andere kant van de wereld vliegt, de auto naar het zuiden pakt of lekker in je boot stapt. Wat jouw favoriete vakantie ook is, wij hebben de leukste én handigste tips voor je. En helpen je met je reisverzekering. Veel plezier!

Met het vliegtuig op reis

Hoe pak je efficiƫnt je koffer in? Wat zijn de handigste reis apps? Enne, hoe overleef je Schiphol deze zomer? Met de blogs hieronder ben jij in ieder geval goed voorbereid.

Met de auto op vakantie

Jij stapt de auto in en rijdt de vrijheid tegemoet. Ook dan is een goede voorbereiding belangrijk. Daarom hebben we voor jou handige blogs verzameld. En vergeet je je autoverzekering niet?

Vakantie vieren op de boot

Je gaat het liefst het water op, tot rust komen op kabbelende golven. Veel FBTO-klanten ook! We verzamelden tips van ze. Een 1e tip is vast: zorg dat je bootverzekering op orde is!

Neem een dokter mee op reis

Heb je een FBTO Zorgverzekering? Neem dan de Dokter op zak app mee op reis. Krijg je ineens buikpijn, huiduitslag of een andere niet-spoedeisende klacht? Stuur dan een foto of omschrijving van je probleem en je krijgt direct contact met een verpleegkundige. Ook in het weekend en op feestdagen.

Heb je met spoed iemand nodig? Dan staat de FBTO Alarmcentrale altijd voor je klaar. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Sla het nummer vast op je in je telefoon, dan hoef je daar niet meer over na te denken. Kun jij weer verder met de vakantievoorbereidingen. Veel plezier!