Naar inhoud

Je spullen verzekerd op een festival

Outfit gekozen, je tentje ligt al in de auto… Op naar Lowlands, Mysteryland of een ander festival! πŸŽ‰ Blijf je slapen? Dan zijn je spullen gewoon verzekerd met de FBTO Reisverzekering. Maak er een topweekend van!

Je telefoon of tentje kapot, wat nu?

Op een festival neem je natuurlijk van alles mee. Maar wat als je telefoon wordt gestolen of een festivalgenoot per ongeluk je tent kapot maakt? Geen zorgen, wij dekken je.

Blijf je slapen? Verzekerd βœ”

Sta je op een festival in Nederland en blijf je slapen en heb je daar een rekening van? Je spullen zijn verzekerd met je FBTO Reisverzekering.

Festival in het buitenland? Ook verzekerd βœ”

En goed om te weten, ga je naar een festival in het buitenland? Ook dan ben je verzekerd. Zelfs zonder overnachting.

Zo zijn je spullen verzekerd

  • Tot maximaal € 5.000,-
  • Bij beschadiging, verlies en diefstal
  • Ook spullen die je leent

Lees de voorwaarden wat wel en niet is verzekerd.

Wist je dat… je al verzekerd bent voor de prijs van 1 drankje

Heb je geen doorlopende reisverzekering? Sluit dan een FBTO Kortlopende Reisverzekering af. Voor de prijs van 1 drankje ben je al 3 dagen verzekerd. Dat maakt het festival nóg leuker en relaxter. πŸΉπŸ’ƒπŸ½

Toch niet naar het festival?

Moet je je festivalplannen annuleren? Of moet je eerder naar huis? Bijvoorbeeld door een nieuwe baan, verhuizing of ziekte? Geen probleem. Dan kun je bij een geldige reden het geld van je entreekaartje terugkrijgen met de FBTO Annulerings­verzekering. Ook als je niet blijft slapen.

Veelgestelde vragen

Meld je schade makkelijk online in MijnFBTO. Dat kan 24/7. Natuurlijk is het balen, maar hopelijk geniet je nog van het festival.

Heb je een FBTO Annuleringsverzekering? Dan kun je je geld voor je kaartje terugkrijgen. Goed om te weten, dit geldt ook voor concerten en andere evenementen. Ook als je niet blijft slapen.

Nee, je spullen zijn dan niet verzekerd.
πŸ‘‰ Tip, heb je een FBTO Buitenshuisverzekering? Dan zijn je spullen wel verzekerd. Top! Geniet onbezorgd van je favoriete festival.

Gooi je al dansend een drankje over de telefoon van een mede-festivalganger? Oeps, kan gebeuren. Heb je een aansprakelijkheidsverzekering? Bijvoorbeeld van FBTO πŸ˜‰. Dan kun je die gebruiken.

Oei, vervelend. Heb je een FBTO Autoverzekering? Vul samen het schadeformulier in en meld de schade via MijnFBTO.

Helemaal vervelend als diegene geen briefje heeft achtergelaten. Soms kan het Waarborgfonds je helpen. De schade moet dan wel door een motorvoertuig zijn gemaakt en je moet getuigen hebben. Doe voor de zekerheid ook aangifte bij de politie.