Naar inhoud

Heb je schade op reis? App je schade!

Heb je schade op reis? Dan kies je zelf hoe je dat meldt bij je FBTO Reisverzekering. Dat kan snel en makkelijk in MijnFBTO. Maar je kunt je schade nu ook melden via WhatsApp! Je appt met onze medewerkers en zij handelen je schade stap voor stap af.

Geef via WhatsApp geen gegevens door die iets zeggen over je gezondheid of over de gezondheid van een verzekerde. Is er sprake van letsel? Bel ons dan op (058) 234 56 78. Lees meer over contact via WhatsApp.

Hoe werkt schade melden via WhatsApp?

Schade melden via WhatsApp doe je zo:

  • Is er iets beschadigd? Maak dan een aantal goede foto’s van de schade. Maak 1 foto van het voorwerp dat is beschadigd en 1 foto van de omgeving waar de schade is ontstaan. App de foto’s naar 06 82 56 03 97.
  • Is er iets gestolen? Ook dan kun je dit melden via WhatsApp op 06 82 56 03 97. Doe ook altijd aangifte bij de (plaatselijke) politie.
  • App ons ook je naam en polisnummer. Heb je je polisnummer niet bij de hand? Met een paar simpele vragen kunnen wij ook je polisnummer opzoeken.

Let op! Bel de FBTO Alarmcentrale als het om een spoedgeval gaat. De FBTO Alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar op +31 (58) 234 56 50. Ook in het buitenland.

Sla onze nummers op in je contacten

Dan heb je ze altijd bij de hand: