Naar inhoud

Extreme hitte op vakantie

Of je nu zonaanbidder bent of niet, langdurige hitte boven de 30 graden vindt bijna niemand fijn. Wat kun je doen als je op vakantie in een hittegolf belandt? En waar kun je op rekenen met je FBTO Reisverzekering?

Hulp nodig? Bel de FBTO Alarmcentrale

Het team van de FBTO Alarmcentrale staat 24/7 voor je klaar. Ze helpen direct! Met grote en kleinere problemen. Bijvoorbeeld als je op reis naar een dokter wilt, maar niet weet hoe je dit ter plekke regelt. Bel naar: +31 58 234 56 50


Heb je schade?

Je meldt je schade gemakkelijk en snel online in MijnFBTO. Toch liever een medewerker spreken? Dan kun je contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Hitte is vervelend, maar meestal geen direct gevaar. Daarom krijg je geen vergoeding uit je annuleringsverzekering als je thuisblijft of eerder naar huis gaat door de hitte.

Ook auto’s en andere voertuigen hebben het zwaar bij hoge temperaturen. Heb je de module Vervoer afgesloten bij je reisverzekering? Of heb je de module Pech in het buitenland van de FBTO Autoverzekering? Dan helpen we je weer op weg als door hitte onverwacht iets kapotgaat in je auto of motor, waardoor je niet meer veilig kunt rijden.

Bel voor hulp naar de FBTO Alarmcentrale. Ze zijn 24/7 bereikbaar op +31 58 234 56 50.

Nee, dit is niet verzekerd. Heb je al betaald? Probeer dan een vergoeding te regelen met de organisator van het uitstapje.

Je kunt je bij FBTO op verschillende manieren verzekeren voor zorg in het buitenland. Lees welke zorg je vergoed krijgt uit de FBTO Reisverzekering en de FBTO Zorgverzekering.

Polisvoorwaarden

Wil je precies weten hoe je bent verzekerd via je reis- of annuleringsverzekering? En in welke situaties? Lees dan de polisvoorwaarden.