Naar inhoud

Korting bij Thuisvaccinatie.nl

Ga je binnenkort naar een ver land? Gaaf! Heb je ook aan je vaccinaties gedacht? Even op je tanden bijten, een prikje is zo klaar. Je FBTO zorgverzekering verzacht de pijn met korting bij Thuisvaccinatie.nl.

  • Tot 10% korting op reisvaccinaties van Thuisvaccinatie.nl
  • Een afspraak waar en wanneer het jou uitkomt
  • Je bespaart tijd en geld

Tot 10% korting op reisvaccinaties

Als globetrotter ga je natuurlijk goed voorbereid en veilig op reis. Een hoop geregel! Daarom kun je bij Thuisvaccinatie.nl een afspraak regelen waar en wanneer het jou uitkomt.

Ja, ik wil een afspraak maken Naar Thuisvaccinatie.nl 
wereldreis maken

Zo regel je het

Wil je korting op je reisvaccinaties van Thuisvaccinatie.nl? Dat heb je zo geregeld:

  1. Maak online een afspraak via Thuisvaccinatie.nl
  2. Er komt een arts bij je langs
  3. Thuisvaccinatie verrekent de korting op je factuur

Goede reis!

Veelgestelde vragen

Ja, soms is een reisvaccinatie verplicht. Bijvoorbeeld tegen gele koorts. Je vindt de verplichte en aanbevolen vaccinaties voor elk land in op de site van Thuisvaccinatie. De arts die bij je langs komt, geeft ook advies over de vaccinaties die je nodig hebt.

Dat verschilt per vaccin. Thuisvaccinatie heeft een handig prijsoverzicht. Je ziet direct hoeveel prikken je nodig hebt en hoe lang je beschermd bent.

Je kunt je bij FBTO op verschillende manieren verzekeren voor zorg in het buitenland. Lees welke zorg je vergoed krijgt uit de FBTO Reisverzekering en de FBTO Zorgverzekering.

Check onze andere Blijmakers

Ben je aan het sparen voor je reis? Dan komt een goede deal altijd van pas. Bijvoorbeeld voor een reservebril of vitaminen die je door je jetlag heen slepen.