Naar inhoud
vaccinaties online geregeld

Vaccinaties op reis regel je online!

Bij een verre reis horen de juiste vaccinaties. Dat regel je snel en makkelijk met Thuisvaccinatie.nl.
15 mei 2022
Je reis geboekt, Wat & Hoe Vietnamees voor beginners in de koffer en je reisverzekering online geregeld. Net als je vaccinaties op reis trouwens. Behalve het prikken, dat gaat nog offline...

Vaccinaties aan huis

Kimberley, onze digitaalste marketingcollega, regelt het liefst alles online. Dus ook de afspraak voor een reisvaccinatie thuis, voor haar Vietnamreis van afgelopen zomer. Dat doet ze gewoon via Thuisvaccinatie.nl. Ze vertelt erover in dit blog.

"Ik houd van makkelijk: ook als het om reisvaccinaties gaat"

"Afgelopen zomer maakte ik een mooie reis door Vietnam”, vertelt Kimberley. “Voordat ik wegging, wilde ik alles goed regelen. En daar horen ook reisvaccinaties bij, je hoeft er de deur niet voor uit. Want het kan gewoon thuis, via Thuisvaccinatie.nl. Ik houd van makkelijk, ook als het om reisvaccinaties gaat. Ik was nieuwsgierig en wilde het graag proberen."

Je regelt de afspraak online

Kimberley maakte kennis met Thuisvaccinatie.nl door de FBTO Zorgverzekering. De naam zegt het al, met thuisvaccinatie komt er een gekwalificeerde arts bij je thuis, of - als je wilt – zelfs op je werk! En op een moment dat het jou uitkomt. Dus ook ’s avonds of in het weekend. “Je regelt de afspraak via de website Thuisvaccinatie.nl, daar vul je een vragenlijst in. Welke vaccinaties je precies nodig hebt, hangt af van de reisbestemming. De arts van Thuisvaccinatie.nl weet dat precies."

Mijn ervaring met Thuisvaccinatie.nl

Kimberley regelde een afspraak op een door-de-weekse dag. "Op het afgesproken tijdstip belde een arts van thuisvaccinatie bij mij aan. Ze vertelde ons welke vaccinaties wij nodig hebben voor Vietnam. En gaf ook nog wat reistips voor Vietnam: zoals het meenemen van handgel en welke muggenspray het beste is. Het prikken was nu bijna zover… toch wel een beetje spannend. Ik besloot als 1e te gaan, dan heb je ’t maar gehad. De medewerkster stelde mij erg op mijn gemak. Het prikken viel mee en was zo klaar! Ik kreeg een vaccinatieboekje met stempels zodat duidelijk is welke vaccinaties ik heb."

Reisvaccinatie voor een prikkie: 10% korting met een FBTO Zorgverzekering

Ga je binnenkort ook op reis en heb je hiervoor reisvaccinaties nodig? Met een zorgverzekering bij FBTO krijg je 10% korting op reisvaccinaties via Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie komt bij je thuis of op kantoor voor de reisvaccinaties en advies over jouw reisbestemming.

Tips:

  • Houd je vaccinatiepaspoort bij de hand
    Heb je al ‘ns eerder een reisvaccinatie gehad? Zorg er dan voor dat je je vaccinatiepaspoort bij de hand hebt. Wil je tegelijkertijd meer gezinsleden laten vaccineren? Vul dan direct ook hun gegevens in. Dit kan gemakkelijk online bij het maken van een afspraak.
  • Van onze alarmcentrale: check ook je reisverzekering!
    Onze alarmcentrale tipte ons bij het schrijven van dit blog. Je voorkomt een hoop gedoe als je voor vertrek goed je reisverzekering checkt. Want hoe zit het bijvoorbeeld met medische kosten in het buitenland? En: staan de juiste modules aan? Ga je duiken, of ga je tóch die piste op.
  • Medische hulp nodig op reis? Zo geregeld met deze zorgtools op zak
    Heb je met spoed een arts nodig? Met de AirDoctor app vind je meteen een arts bij jou in de buurt. Geen spoed? Zoals koorts, huiduitslag, of een ander kwaaltje? Met de online Dokter op Zak app van FBTO krijg je snel antwoord op je medische vragen. En met de FBTO Zorg app declareer je overal ter wereld je zorgnota. Ook heb je in deze app altijd je zorgpas bij de hand.

Wat je ook gaat doen, veel plezier. En: goede reis!

Misschien vind je dit ook interessant...