Naar inhoud
dokter op vakantie

Zo helpt de Dokter op Zak app op vakantie

Oorpijn, huiduitslag of iets verkeerds gegeten. Liever niet op vakantie. Gebeurt het toch, dan is er de Dokter op Zak app!
7 augustus 2019
Stel je voor: je geniet van een heerlijke vakantie in het buitenland. Maar plotseling krijg je last van oorpijn. Of huiduitslag of een ander kwaaltje. Naar de dokter op vakantie is geen pretje. Je wilt dan ook liever niet direct langs de plaatselijke huisarts voor advies. Wat doe je dan? De Dokter op Zak app helpt!

Zo werkt Dokter op Zak

De Dokter op Zak app is gratis voor iedereen met een FBTO Zorgverzekering. Je kunt hem downloaden in de App store of de Google Play Store. Beveilig daarna de app met je persoonlijke pincode. Je kunt direct je vraag stellen. Waar je op dat moment ook bent. Gewoon in het Nederlands!

De hele week bereikbaar

Op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 23.00 uur. En in het weekend en op feestdagen van 9.00 tot 21.00 uur. Wanneer het jou uitkomt! Zo weet je op ieder moment van de dag wat je aan moet met die gekke uitslag. Of wat er precies in de bijsluiter van dat ene geneesmiddel staat.

En ben je weer thuis? Ook dan staat de Dokter op Zak voor jou klaar. Alle gegevens die je deelt in de app zijn vertrouwelijk. Een chat blijft voor jou staan. Maar je kunt de chats of het account ook weggooien.

Zorg op vakantie

Ga je op vakantie en heb je een zorgverzekering via FBTO? Bekijk dan of je de aanvullende module Zorg in het buitenland nodig hebt. Ook als je niet gaat barbecue├źn kan dat fijn zijn. Zo ben je bijvoorbeeld verzekerd als je opeens spoedeisende hulp nodig hebt in het buitenland. Of met spoed naar de tandarts moet. Wel zo fijn om dat goed geregeld te hebben.

Misschien vind je dit ook interessant...