Naar inhoud

Ontdek de wereld op jouw manier

Je maakt je dromen werkelijkheid. Dit jaar maak je een verre reis. Deze 2 vakantieverhalen helpen je bij het laatste zetje.
11 februari 2016

Hoe ga jij je vakantie-uren dit jaar besteden? Of wil je ook wel eens langer dan 2 weken op vakantie? Zoals die verre reis die al heel lang bovenaan jouw bucketlist staat? Neem je vakantie-uren op en ontdek de wereld! Laat je inspireren door deze 2 verschillende vakantieverhalen van onze klanten.

Het zonnige verhaal van Bart & Marijke

Bart (66) en Marijke (64) zijn echte liefhebbers van de zon. Ze overwinteren dit jaar voor de 3e keer op Curaçao! "We zijn dol op het Caribisch gebied. Vroeger al regelmatig daar op vakantie geweest en nu vinden we het heerlijk om er de winter door te brengen. Kleine kans op regen, grote kans op zon! We gaan nu voor de 3e keer naar Curaçao. Volgend jaar willen we op vakantie naar Grenada."

De roadtrip van Wendy en haar vriendinnen

Wendy en haar vriendinnen vonden het tijd voor avontuur: een roadtrip! Met de rugzak gepakt, stapten ze in het vliegtuig. Bestemming 1: de Verenigde Staten. Ruim 3 weken hebben ze de westkust van Amerika ontdekt en de mooiste dingen gezien. Op hun eindpunt stapten ze in het vliegtuig naar Indonesië. Daar bleven ze 6 weken. Een wereld van verschil! “Waar we in Amerika in een grote auto reden, stonden we een week later tussen de olifanten.” De meiden vertellen dat het een reis was die ze nooit zullen vergeten.

Lang op reis? Check je reisverzekering!

Ga je lang op reis? Dan is het wel handig om goed verzekerd te zijn. Helemaal als je wat overkomt in het buitenland. Bij FBTO kun je dan de module Lang op reis van de doorlopende reisverzekering aanzetten.

Misschien vind je dit ook interessant...