Naar inhoud

We verbeteren onze zorgverzekering samen met jou!

Tips, complimenten, signalen en klachten. We krijgen ze allemaal over onze zorgverzekering. En daar zijn we erg blij mee! Want zo weten wij wat we mogelijk kunnen verbeteren. En waar jij als klant al blij mee bent. Hier lees je een paar voorbeelden van wat we het afgelopen jaar verbeterd hebben.

Nieuw: FBTO Zorgverzekering Basis

FBTO heeft een nieuwe basisverzekering met een scherpe premie voor iedereen die in Nederland woont of werkt geïntroduceerd. Je kunt bij de zorgverzekering Basis kiezen uit 4 aanvullende modules:

  1. Spieren & Gewrichten met een maximale vergoeding van € 200,-
  2. Zorg in het buitenland in Europa of Werelddekking
  3. Tand met een vergoeding van € 250,-. Kies uit een maximale vergoeding van 75% of 100%
  4. Tand ongevallen

Nieuwe namen voor onze naturapolis en restitutiepolis

Ook de namen van onze naturapolis en restitutiepolis hebben we aangepast. De naturapolis heet nu: FBTO Zorgverzekering Basis Plus. De restitutiepolis heet nu de FBTO Zorgverzekering Basis Vrij.

Nieuw: AirDoctor, Just2bFit & SkinVision

We hebben een aantal nieuwe apps en aanvullende zorgoplossingen:

AirDoctor

Ben je op vakantie en heb je met spoed een arts nodig? Met de AirDoctor app vind je meteen een arts bij jou in de buurt. Je leest meteen alle informatie over de arts. Zoals welke taal hij spreekt en wat zijn of haar specialiteit is. Via de app maak je meteen een afspraak.

Just2bFit

Welke vitamines heb jij nodig om nog fitter te worden? Just2bFit helpt je daarbij. Niemand is gelijk. Daarom raadt Just2bFit je de vitamines aan die bij jou passen. Je krijgt een advies op maat. Hoe ze dat doen? Via een uitgebreide test checken ze je gezondheid en levensstijl. En zien ze of je lichaam wat extra vitamines kan gebruiken.

SkinVision

Met de SkinVision app check je snel verdachte plekjes op je huid. Heb je een verdachte plek die je wilt laten checken? Maak een foto met de app en weet binnen 30 seconden meer. Heb je de module Zorg in het buitenland van de FBTO Zorgverzekering? Dan kun je zonder extra kosten gebruikmaken van SkinVision.