Naar inhoud

Gezonde week­menu's voor € 1,-

Gezond eten zonder ingewikkelde recepten en uren in de keuken staan? Dan is FitChef iets voor jou. Ze sturen je elke week een gevarieerd menu. Helemaal op maat. Mailbox checken, boodschappenkarretje vullen en kokkerellen maar. Met een FBTO Zorgverzekering probeer je de gezonde weekmenu’s van FitChef de 1e maand voor maar € 1,-

  • Gezonde weekmenu's 1 maand voor € 1,-
  • Afgestemd op jouw dieetwensen
  • Voor jou alleen of het hele gezin

Weekmenu's op maat voor € 1,-

Gezond afvallen, op gewicht blijven of meer spieren kweken… Met de weekmenu’s van FitChef wordt het wel heel gemakkelijk. En ook nog eens heel erg lekker! 
Ja, ik wil gezonde weekmenu's Naar FitChef.nl
een pan met shakshuka

Zo regel je het

Wil jij elke week een gezond weekmenu? Je hebt het zo geregeld:

  1. Ga naar de site van FitChef
  2. Kies je doel: afvallen, op gewicht blijven of aankomen
  3. Meld je aan en bekijk direct je 1e weekmenu

Eet smakelijk!

Bevalt het goed?

Dan kun je je abonnement laten doorlopen voor € 9,95 per maand. En wil je geen menu’s meer ontvangen? Dan kun je elke maand opzeggen. Ook na de 1e maand. Je zit nergens aan vast.

Veelgestelde vragen

Jazeker. Als je je abonnement stopzet in de 1e maand, betaal je alleen voor de 1e maand. En die 1e maand is maar € 1,-. Je abonnement stopzetten kan met 1 druk op de knop in je FitChef-account.

Lust je geen witlof of heb je een voedselintolerantie? Geen probleem. Je kunt zelf kiezen welke ingrediënten we niet in je weekmenu moeten stoppen.

Je eet natuurlijk liever niet alleen. Voeg daarom je gezinsleden toe. Gezellig!

Voor deze FBTO Blijmaker werken we samen met onze partner FitChef. Je sluit je abonnement af bij FitChef. Zij zorgen ervoor dat je elke week een menu krijgt toegestuurd. Heb je vragen? Dan weten zij het antwoord.

Check onze andere Blijmakers

De boodschappen zijn gedaan. Shop nog even verder. Bijvoorbeeld voor een nieuwe bril of een voorraad vitaminen.