Naar inhoud

It giet oannulerings­dekking

Zodra we de herfst uitzwaaien en de winter verwelkomen, begint langzaam de Elfstedenkoorts te stijgen. En niet alleen in Friesland! Komt ‘ie er dan eindelijk weer eens aan? Na de overwinning van Henk Angenent in 1997 kunnen we alleen maar dromen van de tocht ter tochten. Maar als de Elfstedentocht toch doorgaat, willen we het als Friese verzekeraar mogelijk maken dat iedereen ‘m kan schaatsen.

Dit is de "It giet oannulerings­dekking"

Gaat de Elfstedentocht door terwijl jij net overwintert in de zon? Of op de ski’s van de piste gaat? Alleen, samen of met je gezin? Met de extra dekking van de module Annulerings­verzekering betalen wij de annuleringskosten van je vakantie als die 3 magische woorden klinken: “It giet oan!”

De enige voorwaarde is: je hebt een geldig startbewijs voor het schaatsen van 'De Tocht der Tochten'.

Wat zijn de voorwaarden van de it giet oannulerings­dekking?

We waren nieuwsgierig naar het Elfstedenvirus in Nederland en deden daarom onderzoek. Daaruit blijkt dat 37% van vakantie terugkomt als de Elfstedentocht er komt. 43% annuleert om deze reden zijn reis. 30% boekt zelfs helemaal geen vakantie in de wintermaanden! We hebben daarom de dekking van de module Annulerings­verzekering uitgebreid. Want wij willen het als Friese verzekeraar mogelijk maken dat iedereen met een geldig startbewijs de Elfstedentocht kan schaatsen als ‘ie er komt.

Heb je de FBTO Reisverzekering met de annulerings­verzekering? Dan betalen we de kosten van de geboekte vakantie die je moet annuleren. Je kunt dus wel spreken van een “It giet oannulerings­dekking”! Wij mogen met trots zeggen dat wij als eerste in Nederland deze dekking hebben. Dit zijn de voorwaarden:

  • Je hebt een FBTO Kortlopende of de Doorlopende reisverzekering.
  • Je hebt de module Annulerings­verzekering aan staan.
  • Je bent op vakantie wanneer de Elfstedentocht wordt aangekondigd.
  • ...of de Elfstedentocht valt in de vakantie die je al geboekt hebt.
  • Je hebt een geldig startbewijs voor de Elfstedentocht.
  • Wij vergoeden de annulerings­kosten van je vakantie.
  • Wij komen je langs de route aanmoedigen!

Heb jij al een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering van FBTO mét de aanvullende een annulerings­verzekering? Dan geldt de it giet oannulerings­dekking natuurlijk ook voor jou! Heb je deze nog niet? Sluit ‘m dan direct af! Goed om te weten: je moet de module Annulerings­verzekering binnen 14 dagen na het boeken van je vakantie aanzetten.

Misschien vind je dit ook interessant...