Naar inhoud

No-claim­beschermer bij je motor­verzekering

Bij schade val je terug in schadevrije jaren en verandert je no-claimkorting. Breid je de basisverzekering voor je motor uit met de no-claimbeschermer? Dan voorkom je dat je de korting op je premie verliest. Je kunt de no-claimbeschermer kiezen bij de WA, WA-Plus en WA-Casco motorverzekering.

Houd je korting na schade

Het aantal schadevrije jaren dat je hebt, bepaalt de no-claimkorting die je krijgt. Voor ieder jaar dat wij geen schade voor je hoeven te betalen, krijg je er 1 schadevrij jaar bij. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger je no-claimkorting. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je schade hebt en wij die voor je betalen.

Met de no-claimbeschermer van je motorverzekering zorg je ervoor dat het percentage no-claimkorting hetzelfde blijft. We passen wel je schadevrije jaren aan. Let op! Dit geldt alleen bij schades die zijn ontstaan na de ingangsdatum van de no-claimbeschermer. En bij het melden van maximaal 1 schade per jaar.

13 schadevrije jaren of meer?

Bij 13 schadevrije jaren óf meer hoef je geen premie meer te betalen voor onze no-claimbeschermer. Heb je toch een keer schade? En val je terug in schadevrije jaren? Dan betaal je automatisch weer premie.

Extra opties aan- of uitzetten

Je kunt de extra opties van de motorverzekering het hele jaar door aan- of uitzetten. Zet je een extra optie aan? Dan gaat deze meteen in. Je bent direct verzekerd en betaalt dus ook direct premie. Zet je een extra optie uit? Dan ben je vanaf die dag ook niet meer verzekerd. Neem contact met ons op als je een optie aan- of uit wilt zetten.