Naar inhoud

Pechhulp motor­verzekering buitenland

Ben je op zoek naar pechhulp voor je motorverzekering in het buitenland? Vul dan je FBTO Motorverzekering aan met de module Pechhulp buitenland. Daarmee ben je verzekerd voor hulp bij pech onderweg in het buitenland.

  • We regelen hulp van buitenlandse garages
  • Je krijgt vervangend vervoer als het nodig is
  • De FBTO Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar

Dit vergoedt de module Pechhulp buitenland

Met de module Pechhulp buitenland krijg je pechhulp bij je motorverzekering in het buitenland. 
In de polisvoorwaarden (pdf) lees je precies wat wel en niet verzekerd is.

Andere modules bij je motorverzekering

Wil je meer verzekeren? Vul je motorverzekering aan met andere aanvullende modules.

De FBTO Alarmcentrale helpt bij pech

De FBTO Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar op (058) 234 56 50. Wij doen de communicatie met de garage die het dichtst in de buurt is. Meestal wordt je motor direct gemaakt als dat kan. Of we regelen tijdelijk vervangend vervoer voor jou in het buitenland. Kan de motor niet in het buitenland gemaakt worden? Dan zorgen we ervoor dat jij en je motor weer veilig thuis komen.

Aanvullende modules aan- of uitzetten

Je kunt de aanvullende modules van de motorverzekering het hele jaar door aan- of uitzetten. Zet je een module aan? Dan gaat deze meteen in. Je bent direct verzekerd en betaalt dus ook direct premie. Zet je een aanvullende module uit? Dan ben je vanaf die dag ook niet meer verzekerd. Neem contact met ons op als je een module aan- of uit wilt zetten.

Veelgestelde vragen

Bel bij pech onderweg altijd de FBTO Alarmcentrale: +31 (58) 234 56 50. Dat kan 24/7, dus ook ’s nachts en in het weekend. De FBTO Alarmcentrale wordt uitgevoerd door Eurocross Assistance.

Pechhulp in Nederland en je eigen woonplaats krijg je met de module Pechhulp binnenland. Neem contact met ons op als je de module Pechhulp binnenland aan- of uit wilt zetten.

Je krijgt hulp in de landen die op de groene kaart staan. Dat zijn bijna alle Europese landen. Wil je het precies weten, check de landen op de groene kaart.

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.

Misschien vind je dit ook interessant...