Naar inhoud

Pechhulp voor je motor in het binnenland 

Ben je op zoek naar pechhulp voor je motor? Vul dan je FBTO Motorverzekering aan met de module Pechhulp binnenland. Daarmee ben je verzekerd voor hulp bij pech onderweg in Nederland. Ook in je eigen woonplaats.

  • Hulp bij pech onderweg in Nederland
  • Ook in je eigen woonplaats
  • Je krijgt vervangend vervoer als het nodig is

Dit vergoedt de module Pechhulp binnenland

Met de module Pechhulp binnenland krijg je pechhulp voor je motor in Nederland.
In de polisvoorwaarden (pdf) lees je precies wat wel en niet verzekerd is.

Andere modules bij je motorverzekering

Wil je meer verzekeren? Vul je motorverzekering aan met andere aanvullende modules.

Bel de FBTO Alarmcentrale bij pech

De FBTO Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar op (058) 234 56 50. Je motor wordt direct gemaakt als dat kan. Of we brengen je motor naar een adres in Nederland. Als het nodig is, regelen vervangend vervoer. Ook als je pech hebt in je eigen woonplaats. 

Aanvullende modules aan- of uitzetten

Je kunt de aanvullende modules van de motorverzekering het hele jaar door aan- of uitzetten. Zet je een module aan? Dan gaat deze meteen in. Je bent direct verzekerd en betaalt dus ook direct premie. Zet je een aanvullende module uit? Dan ben je vanaf die dag ook niet meer verzekerd. Neem contact met ons op als je een module aan- of uit wilt zetten.

Veelgestelde vragen

Bel bij pech onderweg altijd de FBTO Alarmcentrale: +31 (58) 234 56 50. Dat kan 24/7, dus ook ’s nachts en in het weekend. De FBTO Alarmcentrale wordt uitgevoerd door Eurocross Assistance.

Pechhulp in het buitenland krijg je met de module Pechhulp buitenland. Neem contact met ons op als je de module Pechhulp buitenland aan- of uit wilt zetten.

Kunnen we je motor niet meteen maken? Dan regelen we een vervangende motor.

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.

Misschien vind je dit ook interessant...