Extra opties bij je motorverzekering

Met de extra opties breid je de basisverzekering van je motorverzekering uit. Je kunt de extra opties het hele jaar door aan- of uitzetten.
Bereken je premie 2 minuten

Kies uit 3 extra opties

Met de verplichte WA verzekering voor je motor kun je alleen kiezen voor de no-claimbeschermer. Heb je een WA-Plus verzekering? Dan kun je ook kiezen voor een eigen risico. Bij de WA-Casco verzekering heb je de keuze uit deze 3 extra opties.

Eigen risico

Wil je korting op je premie? Kies dan voor een eigen risico. Bij schade betaal je de eerste kosten zelf aan de garage. De rest betalen wij.  Meer over het eigen risico

No-claimbeschermer

Betalen we niet meer dan 1 schade per jaar? Dan blijft het percentage korting op je premie gelijk als je kiest voor de no-claimbeschermer.
Meer over de no-claimbeschermer

Winterstopkorting

Gebruik je de motor niet tussen 1 december en 1 maart? Zet dan je winterstopkorting aan. Je blijft verzekerd voor stalling. Meer over de winterstopkorting

Extra opties aan- of uitzetten

Je kunt de extra opties van de motorverzekering het hele jaar door aan- of uitzetten. Zet je een extra optie aan? Dan gaat deze meteen in. Je bent direct verzekerd en betaalt dus ook direct premie. Zet je een extra optie uit? Dan ben je vanaf die dag ook niet meer verzekerd. Neem contact met ons op als je een optie aan- of uit wilt zetten.