Naar inhoud

Winterstopkorting motorverzekering

Door het koude, natte en soms gladde weer kun je soms beter je motor in de winter stallen. Heb je gekozen voor de WA-Casco motorverzekering? Zet dan de winterstopkorting aan. Je krijgt korting op je premie als je niet op de motor rijdt van 1 december tot 1 maart Je motor blijft verzekerd tijdens de stalling.

Korting als je niet rijdt in de winter

Kies jij ervoor om je motor in de winter te stallen? Zet dan de winterstopkorting aan. Je krijgt korting op je premie. Je motor blijft verzekerd voor bijvoorbeeld schade door vallen, brand of diefstal. Je kunt alleen kiezen voor winterstopkorting als je motor WA-Casco verzekerd is. Let op! Schade door een aanrijding of botsing is in die periode niet verzekerd. Ga je toch motorrijden tijdens deze periode? Zet dan de winterstopkorting uit.

Maak je motor winterklaar

Ga jij je motor in de winter stallen? Dan is het handig om ‘m van tevoren winterklaar te maken. Zo kun je, na een snelle check, bij de eerste zonnestralen meteen de weg op.
Bekijk de tips
motor winterklaar maken

Extra opties aan- of uitzetten

Je kunt de extra opties van de motorverzekering het hele jaar door aan- of uitzetten. Zet je een extra optie aan? Dan gaat deze meteen in. Je bent direct verzekerd en betaalt dus ook direct premie. Zet je een extra optie uit? Dan ben je vanaf die dag ook niet meer verzekerd. Neem contact met ons op als je een optie aan- of uit wilt zetten.