Naar inhoud

Aanvullende modules bij je motorverzekering

Vul je basis motorverzekering aan met verschillende modules. Je kunt de aanvullende modules het hele jaar door aan- of uitzetten.

Kies uit 4 aanvullende modules

Het maakt niet uit welke basisverzekering je voor je motor hebt gekozen. Je kunt altijd kiezen uit deze 4 modules om je verzekering uit te breiden.

Aanvullende modules aan- of uitzetten

Je kunt de aanvullende modules van de motorverzekering het hele jaar door aan- of uitzetten. Zet je een module aan? Dan gaat deze meteen in. Je bent direct verzekerd en betaalt dus ook direct premie. Zet je een aanvullende module uit? Dan ben je vanaf die dag ook niet meer verzekerd. Neem contact met ons op als je een module aan- of uit wilt zetten.

Veelgestelde vragen

Met de WA dekking wordt bij schade door een ongeluk altijd gekeken naar wie er schuld heeft. Dat kan soms lang duren. Heb je de opzittendenverzekering? Dan vergoeden we de schade zonder discussie met de tegenpartij. En je bent als bestuurder van de motor ook verzekerd als je het ongeluk hebt veroorzaakt. Het maakt bij deze opzittendenverzekering niet uit wie schuld heeft.

Nee, je hebt geen wachttijd en bent dus direct verzekerd.

Pechhulp in het buitenland krijg je met de module Pechhulp buitenland. Neem contact met ons op als je de module Pechhulp buitenland aan- of uit wilt zetten.

Pechhulp in Nederland en je eigen woonplaats krijg je met de module Pechhulp binnenland. Neem contact met ons op als je de module Pechhulp binnenland aan- of uit wilt zetten.