Naar inhoud

Je tweede auto verzekeren

Je tweede auto verzekeren bij FBTO? Dat kan. Dan krijg je net zoveel korting als bij je eerste auto. Het maakt niet uit of de auto op jouw naam staat of op die van je partner. Belangrijk is wel dat jij of je partner het meest in de auto rijdt. Je kunt geen tweede auto verzekeren voor één van je kinderen.

  • Zelfde korting als op je 1e auto
  • Heb je schade? App je schade
  • Schade aan je 2e auto heeft geen invloed op de korting van je 1e auto
Bereken je premie 2 minuten

Kies uit 3 basisverzekeringen

Bij de autoverzekering kun je kiezen uit 3 basisverzekeringen: WA, WA-Plus of WA-Casco. Met de WA verzekering ben je verzekerd voor schade die je met jouw auto veroorzaakt aan iemand anders of aan de spullen van iemand anders. Schade aan je eigen auto kun je ook verzekeren. Dit doe je met de WA-Plus of WA-Casco verzekering. Je hoeft niet precies dezelfde verzekering af te sluiten als voor je eerste auto.

Je no claim korting berekenen

Bereken direct de no claim korting voor je tweede autoverzekering. En bel ons op (058) 234 56 78 om je verzekering af te sluiten. We regelen het graag voor je. We zijn er op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. 

Heb je schade aan één van de beide auto’s?

Heb je schade aan één van de beide auto’s? Dan kan de premie van die autoverzekering omhoog gaan. Dat hangt van het aantal schadevrije jaren af. De premie voor de andere auto blijft gewoon gelijk.