Naar inhoud

Schadeherstellers FBTO van de FBTO Autoverzekering

Heb je een WA-Plus of WA-Casco verzekering voor je auto? Dan maak je de keuze tussen de extra optie Schadeherstellers FBTO en Eigen keuze herstelbedrijf. Met de optie Schadeherstellers FBTO laat je je auto repareren bij 1 van de garages waar wij afspraken mee hebben gemaakt. Je kunt de extra optie Schadeherstellers FBTO het hele jaar door aan- en uitzetten.

Voordelen van de schadeherstellers van FBTO

FBTO heeft afspraken gemaakt met de beste garages in heel Nederland. We hebben deze met zorg uitgekozen en er zijn afspraken gemaakt over service en kwaliteit. Er is altijd wel 1 bij jou in de buurt. Laat jij je auto maken bij 1 van deze garages? Dan heb je extra voordelen:

  • Je betaalt voor deze optie geen extra premie.
  • Laat je auto ophalen en terugbrengen zonder extra kosten.
  • Je krijgt vervangend vervoer als het nodig is zonder extra kosten.
  • Je krijgt 4 jaar garantie op het herstel dat de garage uitvoert.
  • Je betaalt alleen het eigen risico aan de garage. Wij betalen de rest aan de schadehersteller.
  • De schade wordt snel gemaakt.

Let op! Staat de extra optie Schadeherstellers FBTO aan? Maar ga je naar een garage waar wij geen afspraken mee hebben? Dan betaal je een extra eigen risico van € 600,-

Zoek een garage bij jou in de buurt

Vul de postcode in van de plek waar de auto is en vind een garage dichtbij.

Eigen keuze herstelbedrijf

Heb je een WA-Plus of WA-Casco verzekering? Dan kun je er ook voor kiezen om de extra optie Eigen keuze herstelbedrijf aan te zetten. Je kiest dan bij schade zelf naar welke garage je gaat. Zo kun je bijvoorbeeld bij de dealer blijven waar je de auto hebt gekocht. Of bij de garage bij jou om de hoek waar je al jaren komt. Ook als wij daar geen afspraken mee hebben gemaakt. De extra optie Eigen keuze herstelbedrijf kun je niet kiezen als je alleen de verplichte WA verzekering hebt.

Extra opties bij de basisdekking van de FBTO Autoverzekering

Schadeherstellers FBTO is 1 van de extra opties die je kunt kiezen bij de basisverzekering van de FBTO Autoverzekering. Deze optie kun je alleen kiezen als de WA-Plus of WA-Casco verzekering hebt. Wil je de basisverzekering nog meer uitbreiden? Kies dan bijvoorbeeld ook voor de No-claimbeschermer of voor de optie Eigen risico. Lees meer over de extra opties van de FBTO Autoverzekering.