Naar inhoud

Feestdagen en je verzekering. Zo zit het

Een kerstborrel bij buren. Of een etentje met familie. Als er dan per ongeluk iets kapot gaat wil je goed verzekerd zijnā€¦
24 december 2018

De feestdagen staan weer voor de deur. Je bent druk met de voorbereidingen van het kerstdiner. En winkelt je suf om het perfecte kerstcadeau te scoren. Genoeg aan je hoofd dus. Hoe zit het eigenlijk met je verzekering tijdens de feestdagen? Je leent een gourmetstel, of je struikelt bij de buren over het verlengsnoer van de kerstboom en neemt in je val die mooie antieke kerstballen mee… Sta je dan wel eens stil bij hoe je verzekerd bent? Wij leggen het je uit.

Nodig je mensen uit?

Daar komt best wat voorbereiding bij kijken. Misschien leen je het gourmetstel van iemand anders. Ontstaat er schade aan? Dan is het goed om te weten dat schade aan de inboedel van anderen in jouw woning tot maximaal €1250,- is meeverzekerd op jouw FBTO Inboedelverzekering.

Vier je de feestdagen bij vrienden of familie?

Scheelt weer! Dan hoef jij je niet druk te maken om de voorbereidingen. Maar wat als je een glas wijn laat vallen op de laptop van je schoonouders? Of als je je hond meeneemt en het tv-meubel van je nieuwe vlam per ongeluk kapot maakt? Schade veroorzaakt aan de spullen van iemand anders, is tot €1.500.000,- verzekerd op de FBTO Aansprakelijkheidsverzekering.

Wat te doen bij schade?

Misschien gaat je feestje tot in de late uurtjes door. Schade kun je 24 uur per dag melden via MijnFBTO. Daar staat ook hoe je verzekerd bent. Of heel eenvoudig nog een verzekering regelen. Zo verzeker je jezelf van een zorgeloze kerst.

Fijn feest!

Misschien vind je dit ook interessant...