Naar inhoud

Aansprakelijkheids­verzekering verzekerd bedrag

Kies zelf voor welk bedrag je maximaal verzekerd wilt zijn met de extra optie Verzekerd bedrag van de aansprakelijkheidsverzekering.

Kies je bedrag

Veroorzaak je schade aan een ander of aan de spullen van iemand anders? Dan ben je verzekerd tot maximaal het verzekerde bedrag dat je kiest. Standaard ben je verzekerd tot een bedrag van € 1.500.000,-. Dit bedrag kun je verhogen naar € 2.500.000,-.

Extra optie aanpassen

Je kunt de extra optie Verzekerd bedrag van de aansprakelijkheidsverzekering het hele jaar door aanpassen. Neem contact met ons op om de optie aan te passen. De aanpassing gaat direct in. Ook je premie verandert meteen.
 

Veelgestelde vragen

Niemand weet beter dan jijzelf wat het beste bij je past. Bij FBTO kies je daarom zelf voor welk bedrag je schade maximaal verzekert met de aansprakelijkheidsverzekering. Standaard is dit € 1.500.000,-. Ga je bijvoorbeeld veel naar de Verenigde Staten? Daar zijn de bedragen voor schades vaak veel hoger. Je kunt er dan over nadenken om te kiezen voor € 2.500.000,-.

Je kunt de optie Verzekerd bedrag het hele jaar door aanpassen. Neem dan contact met ons op. Het bedrag is direct aangepast en je premie verandert meteen.

Een aansprakelijkheids­verzekering is niet verplicht, maar wel handig. Een kleine schade kan al zorgen voor hoge kosten. Met de FBTO Aansprakelijkheids­verzekering ben je verzekerd tot € 1.500.000,-. Je kan kiezen om dit te verhogen naar € 2.500.000,-. Heb je een auto, dan ben je wel verplicht om een Wettelijke Aansprakelijkheids­verzekering af te sluiten, een WA-verzekering.

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.

Al klant? Of meer weten?

Vind alle informatie over de aansprakelijkheids­verzekering op de servicepagina. Of neem contact met ons op. We helpen je graag.