Naar inhoud

8,1 voor afhandelen woonschade

Bij schade staan we 24/7 voor je klaar. Voor het afhandelen van de woonschade beoordelen klanten ons met een 8,1!
22 juli 2019

Je huis verzekeren? Check dan ‘ns onze opstalverzekering of inboedelverzekering. Bij schade staan we 24/7 voor je klaar. Geen regelwerk, want dat doen wij. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ze geven ons voor het afhandelen van de woonschade namelijk een 8,1.

Onze klanten zijn blij met ons

We zijn supertrots op deze 8,1! Hoe we aan dit cijfer komen? Dat zit zo: we vroegen onze klanten na schade melden om een vragenlijst in te vullen. En dat doen ze massaal. Daar zijn we blij mee! Want wij kunnen je wel vertellen hoe we je schade regelen, maar we laten liever onze klanten aan het woord. Zomaar wat klantreacties:

“Ik heb op vrijdagavond een schademelding gedaan via WhatsApp. Op zaterdagochtend werd ik gebeld door een medewerker van FBTO en op maandag stond het geld al op mijn rekening. Echt een topservice!”

“Er was ingebroken bij ons. De manier waarop FBTO de schade heeft afgehandeld was prima. Wat ook bijzonder was, is de empathie bij zo’n vervelende gebeurtenis. De schade werd buitengewoon snel afgehandeld. Een vriendin van mij heeft een verzekering bij een andere verzekeraar en ik zie megaveel verschil. Zeer tevreden zijn wij!”

“Geen gedoe toen we jullie een keer nodig hadden voor schade: het was zo afgehandeld. Superfijn.”

“Bijzonder handig dat ik kan kiezen hoe ik contact wil met FBTO. Ik heb gekozen voor WhatsApp. Bijzonder behulpzaam per app en zeer vlotte afhandeling”

“Ging vrij gemakkelijk om je schade te melden en duidelijkheid van FBTO wat de mogelijkheden zijn: zelf herstellen of laten doen”.

Schadeverhaal van Monique

Monique had waterschade. En moest daardoor wekenlang gedwongen in haar woonkamer kamperen. Gelukkig had ze haar huis verzekerd met de FBTO Opstalverzekering: wij namen we al het regelwerk uit handen. Lees in de blog over Monique hoe we dat deden. 

Je huis en spullen verzekeren doe je bij FBTO

Of je nu op zoek bent naar een verzekering voor je inboedel of voor je huis: bij FBTO heb je al je woonverzekeringen onder 1 dak. Handig, want dan hoef je bij schade niet uit te zoeken bij welke verzekeraar je moet zijn!

Misschien vind je dit ook interessant...