Naar inhoud
een vrouw appt op haar mobiele telefoon terwijl op de achtergrond een feestje gaande is

8,3 voor afhandelen woonschade

Bij schade staan we voor je klaar, dag en nacht. Voor het afhandelen van de woonschade beoordelen klanten ons met een 8,3!
13 januari 2022

Wil jij je huis verzekeren? Of je spullen? Bekijk dan eens onze opstalverzekering of inboedelverzekering! Want wij staan voor je klaar als je schade hebt of er iets gestolen is. Dat doen we 24 uur per dag, dag én nacht dus. Ook in het weekend. We nemen je het werk uit handen en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Het is niet voor niets dat klanten ons gemiddeld een 8,3 geven voor het afhandelen van woonschade. En daar zijn we trots op!

Blije klanten

…daar doen we het natuurlijk voor. Daarom zijn we ook zo blij met die 8,3. Hoe we aan dit cijfer komen? Dat zit zo: we vroegen onze klanten na schade melden om een vragenlijst in te vullen. En dat doen ze massaal. Daar zijn we blij mee! Want wij kunnen je wel vertellen hoe we je schade regelen, maar we laten liever onze klanten aan het woord. Zomaar wat klantreacties:

  • Direct vriendelijk en duidelijk contact. De schade-expert kwam binnen enkele dagen. De oorzaak werd opgespoord en er is ter plaatse een duidelijk rapport opgesteld. Ook werd gelijk actie ondernomen om de schade aan te pakken. Wij hoefden niets te doen. Alle organisatie werd ons uit handen genomen en er is gehandeld zoals beloofd is.
  • Snelle afhandeling van de schade die wij gemeld hadden. Een erg vriendelijke en behulpzame medewerker, wij zijn super tevreden!
  • Soepele en snelle afhandeling van de schade, daar kan de belastingdienst nog een puntje aan zuigen...
  • 1 belletje en alles werd gelijk in werking gezet!
  • Snelle afhandeling en ik hoefde zelf nergens achteraan te gaan. Ondanks de drukke tijd is alles snel afgehandeld.

De waterschade van Monique

Ook Monique is een blije klant. Ze had waterschade en moest daardoor wekenlang gedwongen in haar woonkamer kamperen. Gelukkig had ze haar huis verzekerd met de FBTO Opstalverzekering: wij namen al het regelwerk uit handen. Ze vertelt alles over hoe haar opstalverzekering hielp bij waterschade.

Rookschade bij Klara & Frank

Klara en Frank kunnen daarover meepraten. Ook zij waren blij met hun opstalverzekering, al was het niet vanwege waterschade. Zij hadden last van het tegenovergestelde: brand. Door de houtkachel ontstond er een brand in de slaapkamer. Gelukkig waren ze er op tijd bij en raakte niemand gewond. Het huis was er minder goed aan toe. Hoe dat afliep, vertellen ze in deze blog over hun verzekering bij rookschade.

Je huis en spullen verzekeren

Of je nu op zoek bent naar een verzekering voor je spullen of voor je huis: bij FBTO heb je al je woonverzekeringen onder 1 dak. Handig, want dan hoef je bij schade niet uit te zoeken bij welke verzekeraar je moet zijn! Bereken je premie en je weet binnen 2 minuten hoeveel je daarvoor betaalt. Afsluiten kan direct online, snel geregeld!

Misschien vind je dit ook interessant...