Naar inhoud
wereldse luxe hotels

De 5 meest luxe Wereldse Hotels

Van Santorini naar New York. We nemen je mee langs de 5 meest luxe hotels van de wereld. Even heerlijk wegdromen.
31 januari 2019
In de tv-serie Wereldse Hotels van Omroep MAX vliegt de luxe je om de oren. Prachtige uitzichten, kamers met de meest grote bedden en personeel dat alles voor je doet. Zie jij jezelf al van al die luxe genieten? Wij zochten de 5 meest luxe hotels voor je uit. Pak jij binnenkort je koffer? Vergeet je reisverzekering niet.

1. Four Seasons Resort Bali

Als je droomt van een villa met eigen meditatieruimte, een buitenwoonkamer en een zwembad. Dan ben je bij het Four Seasons Resort Bali aan het juiste adres. Niet voor niets heeft de reiswebsite Travel + Leisure dit resort benoemd tot het beste hotel ter wereld van 2018. Ben je van plan af te reizen naar Bali? Zet dan snel de module Wereld van je reisverzekering aan!

2. Het Laucala Island Resort Fiji

Op het paradijselijke eiland Fiji staat dit adembenemende resort. Neem een villa op de klif, met eigen zwembad en een uitzicht over de azuurblauwe zee of kies een villa in de tuin. Dit laatste klinkt dan wel minder mooi, maar niets is minder waar. De tuin heeft namelijk het meest mooie zwembad dat je ooit hebt gezien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle services die erbij horen, zoals een privé chef of een oppas.

3. Four Seasons Hotel New York

Nog zo’n Four Seasons Hotel dat niet in dit lijstje met Wereldse Hotels mag ontbreken. Want zoek je luxe in de stad? Dan moet je zeker de Ty Warner Penthouse Suite boeken in het Four Seasons Hotel New York. Dan ben je tijdelijk in het bezit van negen kamers met 360 graden uitzicht over de stad en je hebt een persoonlijke butler. Wie droomt hier nou niet van?!

4. Grand Hyatt Cannes Hôtel Martinez Frankrijk

Iets dichter bij huis vinden we het Grand Hyatt Cannes Hôtel Martinez in Zuid-Frankrijk. Boek je daar de Penthouse Suite, dan heb je vanuit je suite een onbetaalbaar uitzicht over de baai van Cannes. Geniet daarna van een drankje onder de palmbomen of ontspan in je eigen jacuzzi. En vergeleken met de andere Wereldse Hotels in dit lijstje, is dit hotel een koopje! Eén nacht kost je maar iets meer dan € 27.000,-.

5. Dream Luxury Resort Santorini Griekenland

Wanneer je aan Santorini denkt, dan denk je aan de prachtige wit met blauwe huisjes. Huisjes verspreid over de berg, met uitzicht over de Egeïsche Zee. Het Dream Luxury Resort ziet er precies zo uit en biedt je zeker weten de meest prachtige zonsondergang vanuit je eigen suite. Niet minder aantrekkelijk: je hebt op je terras een zwembad of hot tub helemaal voor jezelf.

Misschien vind je dit ook interessant...