Naar inhoud

Win een FBTO reddingsboei

Varen is je liefde. Vertel het mooiste verhaal over je boot en win 1 van de 3 enige echte kleurrijke FBTO reddingsboeien.
21 februari 2019

Wij bij FBTO hebben zin in het vaarseizoen! Vaar je lange tochten? Of maak je liever een tocht door de Amsterdamse grachten? Waar je ook vaart: daar hoort een reddingsboei bij. En niet zomaar een boei, nee… Een échte FBTO reddingsboei! In de vorm van onze veelkleurige O. Kans maken op 1 van de 3 FBTO reddingsboeien? Lees dan snel verder!

Vertel het mooiste verhaal over je boot en win

Wij zijn op zoek naar de mooiste verhalen van onze klanten van de FBTO Bootverzekering. Heb je een boot? En heb je eens iets geks, moois, speciaals of bijzonders meegemaakt? Laat het ons weten! De 3 boeiendste klantverhalen winnen een reddingsboei.

Denk bijvoorbeeld aan...

...een bijzondere ontmoeting tijdens het varen. Of misschien heeft je boot een prachtige geschiedenis. Denk ook aan prachtige tochten die je met je boot maakte. Zoals een wereldreis. Maar een grappig verhaal tijdens het varen bij jou in de buurt kan natuurlijk ook. Wij zijn benieuwd. Lees bijvoorbeeld ook het verhaal van onze bootspecialist en collega Folkert.

Met de FBTO reddingsboei val je zeker op

Deze reddingsboeien zijn uniek. Ze hebben namelijk de vrolijke kleuren van FBTO. Met een FBTO reddingsboei aan boord laat je zien hoe het hoort!

Zo doe je mee

Stuur je verhaal vóór 26 maart 2019 naar marketing@fbto.nl. Wij kiezen de 3 mooiste verhalen. In de actievoorwaarden lees je meer over de actie.

Misschien vind je dit ook interessant...