Naar inhoud

Verzekerd bedrag buitenshuis­verzekering

Met de optie Verzekerd bedrag van de buitens­huisverzekering kies je zelf voor welk bedrag je je spullen wilt verzekeren voor schade die ontstaat buiten je huis.  

Kies je bedrag

Hebben je spullen buiten je huis of onderweg schade gekregen? Dan krijg je maximaal een vergoeding tot het bedrag dat je kiest. Heb je veel dure spullen die je vaak meeneemt? Kies dan een hoger bedrag. Kies uit de volgende 5 verzekerde bedragen:

  • € 3.000,-
  • € 5.000,-
  • € 10.000,-
  • € 15.000,-
  • € 25.000,-

Je verzekerd bedrag aanpassen

Neem contact met ons op als je het bedrag wilt aanpassen. De aanpassing gaat meteen in. Je betaalt dan ook meteen meer of minder premie. 

Optie vergoeding of verzekerd bedrag?

De optie Verzekerd bedrag van de buitenshuis­verzekering is niet hetzelfde als de optie Vergoeding. Met de optie Verzekerd bedrag kies je tot welk bedrag je maximaal een vergoeding krijgt bij schade. Met de optie Vergoeding kies je of we bij schade het hele bedrag vergoeden, of een deel daarvan. 

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.

Al klant? Of meer weten?

Vind alle informatie over de Buitenshuis­verzekering op de servicepagina. Of neem contact met ons op. We helpen je graag.