Naar inhoud

Hip én veilig wonen. Zo doe je dat!

Rookmelders en brandblussers kunnen hip zijn! Van nachtvlinders en eekhoorns tot kleurrijke motiefjes.
13 april 2016

Huisbeveiliging. Het zijn meestal niet de mooiste accessoires voor in huis. Maar een rookmelder of brandblusser zijn wel een echte must have! In deze blog een paar tips hoe je hip én veilig kunt wonen.

Gerecyclede huisdieren houden een oogje in het zeil

Heb jij je huis beveiligd met een camera of inbraaksysteem? Dan ben je het vast met ons eens dat dit niet hele hippe apparaten zijn. Maar na een beetje zoeken kwamen wij een Italiaans bedrijf tegen dat bijzonder leuke camerabeveiliging heeft. De camera’s zijn er in de vorm van een uil, kameleon, eekhoorn en andere diersoorten! Daarnaast zijn ze ook nog eens gemaakt uit gerecyclede materialen. Deze duurzame huisdieren houden een oogje in het zeil.

Mooie rookmelders aan het plafond

Die saaie witte rookmelders aan je plafond zijn niet bepaald gave eyecatchers. Maar dat kan anders! Ken je de Chick a Dee al? Deze rookmelder heeft de vorm van een klein vogeltje op een tak. Houd je wel van een gek design? Dan heeft het Finse merk Jalo Helsinki ook toffe rookmelders! Bijvoorbeeld in de vorm van een nachtvlinder. Ben je zelf lekker creatief? Versier het saaie kastje dan zelf met stickers of een likje verf.

Hippe rookmelder

Pimp je eigen brandblusser

Ben je na het versieren van je rookmelder lekker op dreef? Neem de brandblusser ook onder handen. Met verf in een spuitbus heb je die rode brandblusser snel een andere kleur gegeven. Zo kun je ‘m eenvoudig laten matchen met je interieur. Maar je hoeft ‘m niet 1 kleur te laten. Met letterstickers kun je er woorden of een leuke quote op plakken. Of schilder er zelf een vrolijk motiefje op. Heb je daar allemaal geen zin in? Dan kun je natuurlijk ook een kant-en-klare gepimpte brandblusser kopen via westwing.nl

Hippe blandblusser

Heb je zelf ideeën of inspiratie? Deel het met ons!

Ben je geïnspireerd tot het pimpen van je huisbeveiliging? Deel je eindresultaat op onze Facebookpagina.

Misschien vind je dit ook interessant...