Naar inhoud
tuinhuis verzekeren

Zo is je tuinhuis verzekerd

Welkom op Kerkstraat 6. Merle is ademcoach én moeder van 2 puberzoons. Ze gebruiken alle 3 het tuinhuis volop.
1 augustus 2018
Welkom op Kerkstraat 6 in Diepenveen. Merle (46) is ademcoach. In haar tuinhuis helpt ze mensen met stress en leert ze hen omgaan met angstgevoelens. Ook helpt ze sporters om op een gezonde manier hun prestaties te verbeteren. Het tuinhuis is heel speciaal voor Merle en haar gezin. Ze kunnen daar namelijk helemaal ontspannen door de prettige sfeer. Schade aan zo’n bijzondere plek, daar moet je toch niet aan denken? Misschien wel de belangrijkste reden om je tuinhuis te verzekeren.

Veelzijdige coach

“Het is niet alleen maar wierook, tierelantijntjes en regenboogvesten,” vertelt Merle. “Mensen die ik coach in mijn tuinhuis zijn allemaal heel verschillend. Van een verwarde puber tot een ondernemer met een erg stressvolle baan.” Of die stoere sporter met een sixpack. “Maar ik coach ook mensen die hun talenten verder willen ontwikkelen.” Ze heeft persoonlijk contact met haar cliënten. “Zo weet ik snel hoe ik de ander het beste kan helpen.”

"Energetisch therapeut en ademcoach. Zweverig? Helemaal niet!"

Praktijk in de tuin

“Ik vind het een heerlijk rustgevend gevoel dat ik als moeder van twee mooie jongens gewoon thuis kan werken,” straalt Merle. In haar huis voelt ze zich helemaal veilig. “Het is een vertrouwde plek in een adembenemende groene omgeving. Daar kan ik mezelf zijn. Met mijn gezin vlakbij ben ik op m’n best. En zo kan ik dus anderen ook het beste helpen. Heel anders dan werken in zo’n kille praktijkruimte met tl-verlichting.” Ook ligt haar hart bij het moeder-zijn. “We zijn een hecht en gezellig gezin. Daar geniet ik iedere dag enorm van. Ik heb heel veel geluk met mijn mannen.”

Tuinhuis verzekeren

Ook haar puberjongens zijn graag in het tuinhuis. Om bijvoorbeeld lekker te sporten en muziek te maken. Maar het is ook een fijne logeerplek voor vrienden die langskomen. Genoeg redenen dus om je tuinhuis te verzekeren. Dat kan met de opstalverzekering van FBTO. Ook je garage, berging en schuur zijn verzekerd tegen schade bij storm, brand, inbraak, diefstal én water. Je kunt bij FBTO de opstalverzekering uitbreiden met de aanvullende module Glasverzekering. Slimme keuze als bijvoorbeeld je ruiten kapotgaan.

"We zijn een heel relaxt, bijna stressvrij gezin"

Rijkdom

Merle heeft het talent ontwikkeld om mensen te coachen. Dat komt ook door haar eigen levenservaring. “Sommige periodes in mijn jeugd waren minder relaxt. Daar heb ik veel van geleerd. En met die ervaring kan ik nu anderen helpen. Mijn werk krijgt hierdoor meer betekenis voor mezelf. Maar ook voor anderen. Ik had vroeger echt niet bedacht dat ik nu zo zou leven. Ik kan de dingen doen die ik interessant vindt en waar ik achter sta. Ik heb een fijn gezin en een man die vertrouwt op wat ik doe. Dat is rijkdom.” Benieuwd naar de praktijk van Merle? Bekijk het online!

Welkom op Kerkstraat 6

In Nederland zijn meer dan 500 huizen met het adres Kerkstraat 6. Kerkstraat 6 is een serie van FBTO. Wat zie je als je de verhalen van deze bewoners vertelt? FBTO neemt een kijkje áchter de voordeur. En laat zien hoe ze wonen. Maar ook hoe de bewoners geld verdienen aan huis.

Misschien vind je dit ook interessant...