Naar inhoud

Open Huizendag: even gluren bij de buren

Nee hoor, je wilt niet verhuizen. Maar ook dan is Open Huizendag leuk. Wij weten wel 3 redenen om te gluren bij de buren.
1 april 2016

Morgen 2 april is het weer Open Huizendag. We kunnen je nu wel 10 of 20 tips geven over hoe je je huis het beste kunt presenteren. Maar daar staat het internet al vol mee ;-). Daarom in deze blog 3 redenen waarom de Open Huizendag ook leuk is als je helemaal niet bezig bent met het kopen of verkopen van een huis!

Even gluren bij de buren

Iets wat bijna iedereen wel leuk vindt is even gluren bij de buren. De 1 doet het ’s ochtends op weg naar het werk. De ander loopt ’s avonds na het eten een rondje en kijkt op welke zender de tv daar staat. Maar tijdens de Open Huizendag kun je gewoon écht even binnen kijken! Niemand die daar raar van op staat te kijken. En je ziet ook nog eens meer dan wanneer je alleen maar langsloopt.

Inspiratie opdoen voor je interieur

Tijdens de Open Huizendag richten de verkopers hun huis zo mooi mogelijk in. Een goed moment om zelf ook wat inspiratie op te doen voor je eigen interieur en inboedel! Wie weet kom je dat ene toffe vloerkleed tegen! Of wat dacht je van een nieuwe bank? En die hippe bloempotten in de vensterbank? Die zullen bij jou nog veel mooier staan!

Smullen van een versgebakken appeltaart

De nummer 1 tip die gegeven wordt aan verkopers is: zorg voor een verse appeltaart. De geur van versgebakken appeltaart, een cake of brood geeft gelijk een warm en huiselijk gevoel. Maar het is toch zonde als al dat lekkers niet wordt gegeten? Grote kans dat een stukje verse taart er wel in zit ;-).

Had je nog geen plannen morgen? Wellicht dat deze blog je een leuk idee heeft gegeven.

Misschien vind je dit ook interessant...