Naar inhoud

Vakantieavontuur eindigt in helikopter

Zoon Jaiden brak zijn been op 2 plaatsen op vakantie. FBTO regelde alle hulp die de familie nodig had.
3 juli 2018

De familie Van den Berg uit Lisse houdt van avontuurlijke vakanties! Van Australië tot Oostenrijk en van Frankrijk tot Denemarken. Geen standaardvakanties, maar altijd op zoek naar avontuur. In Oostenrijk zoek je dan de bergen op. Lange wandelingen en heerlijk genieten van de ruige natuur.

Lekker veel vrijheid

Het hele gezin geniet van het vrije leventje. Dus besluiten ze samen er nog een weekje aan vast te plakken. Direct geregeld en meteen een ander hotelletje geboekt voor de laatste week. En natuurlijk volop genieten van de schitterende omgeving. De wandelschoenen aan en hup, de bergen in.

Snelstromend water vindt Jaiden het leukst

De kinderen leven zich uit. Klimmen, springen en spelletjes doen. Het leukst zijn die snelstromende beekjes. Jaiden springt in een beekje van steen op steen. Door het water zijn de stenen spekglad… Je voelt het al aankomen… Jaiden glijdt uit en komt ongelukkig terecht. Pijn! Later blijkt zijn been op 2 plaatsen gebroken.

Actie helikopter

Mevrouw Van den Berg komt meteen in actie. Omdat ze een FBTO Reisverzekering hebben belt ze de FBTO Alarmcentrale. Ze pakt haar mobiel en kiest (0031) 582345678. Een hulpverlener gaat snel aan de slag. Een helikopter wordt geregeld. Die is er al snel. Mevrouw Van den Berg en haar zoontje worden snel naar het ziekenhuis gevlogen. Het gebroken been wordt gegipst en binnen 10 minuten is de pijn verdwenen. De alarmcentrale regelt ook een ambulance voor de terugreis naar Nederland.

Flitsbezoek aan de klant

Een bijzonder verhaal! Dat vinden de mensen van de FBTO. Reden voor een flitsbezoek aan de klant. Baukje Ruitenberg (Marketing) maakt een afspraak met de klant. En gaat samen met Patrick Bronkhorst van de Klantenservice naar de familie Van den Berg in Lisse. “We werden heel hartelijk ontvangen. Ze waren erg blij met de FBTO bloemen. Fijne klanten. We hebben het nog erg gezellig gehad”, vertelt Baukje. “De klanten zijn erg blij met de goede hulpverlening en vriendelijke mensen van FBTO.”

“Jullie betrokkenheid vergeet ik nooit!”

“Ik heb goede en prettige gesprekken met jullie gehad. Bij het 2e contact kenden jullie mij zelfs al. En was het dus niet meer nodig alles opnieuw uit te leggen. Jullie betrokkenheid, dat vergeet ik nooit meer! Met onze zoon gaat het inmiddels weer helemaal goed. Wel heeft hij een jaar moeten revalideren. Maar heeft nu nergens last meer van”, besluit meneer Van den Berg.

Misschien vind je dit ook interessant...