Naar inhoud
goede beoordeling fbto alarmcentrale

8,5 voor hulpverlening in het buitenland

Met dat cijfer zijn we enorm blij: FBTO krijgt een 8,5 voor hulpverlening in het buitenland. Dit zeggen onze klanten.
21 juli 2022
We deden een klein vreugdedansje bij FBTO toen we het klantrapport kregen. Klanten met een autoverzekering en/of een reisverzekering geven de FBTO Alarmcentrale maar liefst een 8,5 voor technische en persoonlijke hulpverlening in het buitenland. En daar zijn we zo middenin het vakantieseizoen erg blij mee!

Soms gaat er iets mis op vakantie

Vakantie. De mooiste tijd van het jaar. Maar soms gaat er op vakantie ook wel eens iets mis. Je moet naar het ziekenhuis. Je krijgt een ongelukje of de auto stopt ermee. Dan is het goed te weten dat je met een FBTO Autoverzekering of FBTO Reisverzekering met de juiste modules hulp krijgt. En die hulp wordt dus goed door onze klanten gewaardeerd.

Zomaar een paar klantreacties

“Alleen al het feit dat een Nederlandse arts de foto heeft beoordeeld stelde mij al gerust. Was heel bang voor infectie in het vieze ziekenhuis”

“Prettig en persoonlijk contact. Niet steeds iemand anders aan de lijn. Informatie die niet bekend was bij haar, heeft ze goed en snel opgezocht/nagevraagd. Alle vragen zijn beantwoord. Afhandeling later thuis ging ook goed”

“Wat een geweldige service!!! Dank Esther, Dominique & Anita voor al jullie hulp, snelle schakelen en begripvolle woorden”

“We zijn fantastisch geholpen door de FBTO Alarmcentrale, wij moesten terug door het overlijden van mijn vader, ze hebben alles perfect geregeld. Alle lof hier voor”

Wanneer krijg je hulp van de FBTO Alarmcentrale?

Precies weten wanneer je hulp krijgt van de FBTO Alarmcentrale? Kijk dan op de pagina van de FBTO Autoverzekering of de FBTO Reisverzekering. De FBTO Alarmcentrale wordt uitgevoerd door Eurocross Assistance.

Misschien vind je dit ook interessant...