Naar inhoud

Pechhulp buitenland

Met de module Pechhulp buitenland ben je verzekerd voor hulp bij pech in het buitenland. Kan je auto niet direct worden gemaakt? Dan regelen we tijdelijk vervangend vervoer in het buitenland.

Kies de module Pechhulp buitenland direct bij het online afsluiten van je FBTO Autoverzekering. De aanvullende module kun je het hele jaar door aan- en uitzetten.

  • Handig voor de vakantie
  • 24/7 hulp bij pech onderweg
  • FBTO regelt buitenlandse garage

Dit vergoedt de module Pechhulp buitenland

In de polisvoorwaarden (pdf) lees je precies wat wel en niet verzekerd is.

Pech in het buitenland

Heb je pechhulp nodig in Europa of in 1 van de landen die op je groene kaart staat? Neem dan altijd eerst contact op met de FBTO Alarmcentrale. Wij doen de communicatie met de garage die het dichtst in de buurt is. En we vertellen je wat er met de auto aan de hand is en wat er gaat gebeuren. Meestal wordt je auto direct gemaakt. Of we regelen tijdelijk vervangend vervoer voor je in het buitenland.

Kan je auto niet in het buitenland gemaakt worden? Dan brengen wij je auto terug naar Nederland. En we zorgen ervoor dat je vervoer krijgt om veilig thuis te komen.

Blij met hulp bij pech!

Wij kunnen je wel vertellen dat we een goede verzekering voor pech hebben. Maar dat laten we liever aan onze klanten over. Bekijk de video!

Andere modules bij je autoverzekering

Wil je meer verzekeren voor je auto? Vul je autoverzekering aan met andere aanvullende modules.

Of kies voor extra opties bij schade

Bij schade wil je goed geholpen worden. En weten waar je aan toe bent. Daarom heb je voor je autoverzekering keuze uit 4 extra opties bij schade. Bijvoorbeeld de extra optie Eigen risico. Je krijgt dan korting op je premie. Of ga voor Eigen keuze herstelbedrijf. Je kiest dan bij schade zelf naar welke garage je gaat. Je kunt de extra opties het hele jaar door aan- of uitzetten.

Veelgestelde vragen

Met de module Pechhulp buitenland krijg je hulp onderweg in de landen op de groene kaart. Dat zijn veel landen van Europa, maar niet allemaal. Kijk op je groene kaart waar je kunt rekenen op pechhulp.

Nee, met de module Pechhulp buitenland krijg je alleen pechhulp in het buitenland. Wil je wel kunnen rekenen op hulp bij pech in Nederland? Kies dan de module Pechhulp binnenland.

We brengen je auto terug naar Nederland en zorgen we ervoor dat jij ook vervoer krijgt om veilig weer thuis te komen.

Wij doen de communicatie met de garage die het dichtst in de buurt is. En we vertellen jou wat er met de auto aan de hand is en wat er gaat gebeuren. Meestal wordt je auto direct gemaakt. Of we regelen tijdelijk vervangend vervoer voor jou in het buitenland.

Rijdt er iemand anders in je auto op het moment dat de auto pech heeft? Bijvoorbeeld je partner of kind? Dan is diegene ook verzekerd met de module pechhulp.

Meer weten?

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.