Naar inhoud

Pechhulp buitenland

Autopech, vervelend! Zeker als je in het buitenland bent. Met de module Pechhulp buitenland bij je autoverzekering ben je verzekerd voor hulp. De aanvullende module kun je het hele jaar door aan- en uitzetten. Handig voor op vakantie!

  • 24/7 hulp bij pech onderweg
  • Reparatie of vervangend vervoer
  • FBTO regelt de buitenlandse garage

Dit vergoedt de module Pechhulp buitenland

Heb je pech op de buitenlandse snelweg? Of op je vakantieadres bijvoorbeeld? Met de module Pechhulp buitenland word je snel geholpen. Dit krijg je vergoed.
In de polisvoorwaarden (pdf) lees je precies wat wel en niet verzekerd is.

Pech in het buitenland, en dan?

Heb je pechhulp nodig in Europa of in 1 van de landen die op je groene kaart staat? Neem dan altijd eerst contact op met de FBTO Alarmcentrale. Wij doen de communicatie met de garage die het dichtst in de buurt is. En we vertellen je wat er met de auto aan de hand is en wat er gaat gebeuren. Meestal wordt je auto direct gemaakt. Of we regelen tijdelijk vervangend vervoer voor je in het buitenland.

Kan je auto niet in het buitenland gemaakt worden? Dan brengen wij je auto terug naar Nederland. En we zorgen ervoor dat je vervoer krijgt om veilig thuis te komen.

Onze pechhulp krijgt gemiddeld een 8,6!

Uit de garage getakeld, thuisgebracht door de chauffeur van de takelwagen... Onze klanten vertellen graag hoe zij de pechhulp van FBTO ervaren hebben!

Andere modules bij je autoverzekering

Wil je meer verzekeren voor je auto? Vul je autoverzekering aan met andere aanvullende modules.

Of kies voor extra opties bij schade

Bij schade wil je goed geholpen worden. En weten waar je aan toe bent. Daarom heb je bij je autoverzekering naast modules, ook keuze uit 4 extra opties bij schade. Kies bijvoorbeeld voor een eigen risico, zodat je korting krijgt op je premie. Of kies bij schade zelf naar welke garage je gaat. Je kunt de extra opties ook het hele jaar door aan- of uitzetten.

Veelgestelde vragen

Met de module Pechhulp buitenland krijg je hulp onderweg in de landen op de groene kaart. Dat zijn veel landen van Europa, maar niet allemaal. Kijk op je groene kaart waar je kunt rekenen op pechhulp.

Nee, met de module Pechhulp buitenland krijg je alleen pechhulp in het buitenland. Wil je wel kunnen rekenen op hulp bij pech in Nederland? Kies dan de module Pechhulp binnenland.

We brengen je auto terug naar Nederland en zorgen we ervoor dat jij ook vervoer krijgt om veilig weer thuis te komen.

Wij doen de communicatie met de garage die het dichtst in de buurt is. En we vertellen jou wat er met de auto aan de hand is en wat er gaat gebeuren. Meestal wordt je auto direct gemaakt. Of we regelen tijdelijk vervangend vervoer voor jou in het buitenland.

Is je auto verzekerd met de module Pechhulp? Ja, dan krijgt hij of zij óók pechhulp. Je verzekert namelijk het voertuig. Onze pechhulpverzekering is niet persoonsgebonden. Wel zo handig!

Meer weten over rijden in het buitenland?

Bekijk onze blogs met slimme tips, handige informatie én verhalen van klanten.

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.