Naar inhoud

Goed op weg? Verzeker je voor pechhulp

Pech onderweg? Voor jou geen zorgen. Je bent verzekerd voor pechhulp. Dus snel weer op weg. Lees alles over pechhulp.
1 augustus 2018

Herfst. Een seizoen met grote kans op autopech. Regen, vocht en de eerste nachtvorst. Als je dan op pad moet zit je niet te wachten op accu- of motorproblemen. Een check vooraf bij de garage kan geen kwaad. Mocht je toch autopech krijgen? Dan is het prettig om te weten dat je kunt kiezen voor pechhulp bij je autoverzekering.

Sta jij stil bij pech? Pechhulp van FBTO inclusief woonplaatsservice

Een lekke band, een zwakke accu of motorpech. Soms laat je auto je even in de steek. Bij pech wil je niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Zorg daarom dat je goed verzekerd bent. Vroeger was je enige optie de Wegenwacht van de ANWB. Maar wist je dat je je bij FBTO ook kunt verzekeren voor pechhulp binnenland en/of buitenland? Zo ga jij goed voorbereid op weg.

Sta jij stil bij pech?

Een lekke band, een oververhitte motor of een kapotte koppeling. Soms laat je auto je even in de steek. Bij pech wil je niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Zeker niet op vakantie. Zorg daarom dat je goed verzekerd bent. Vroeger was je enige optie de Wegenwacht van de ANWB. Maar wist je dat je je bij FBTO ook kunt verzekeren voor pechhulp in binnen- en/of buitenland? Zo ga jij goed voorbereid op weg.

Kies je eigen autoverzekering

De FBTO Autoverzekering stel je samen zoals jij dat wilt. Hoef jij alleen pechhulp in Nederland, omdat je nooit buiten de grenzen komt? Kies dan voor de module Pechhulp Binnenland. Wij komen ook gewoon in je woonplaats. Zelfs tot aan je voordeur. Kom je vaak in het buitenland, en wil je ook daar goed verzekerd zijn? Zet dan de module Pechhulp Buitenland aan. Krijg je bijvoorbeeld pech in Tsjechië of in Italië? Dan wordt je auto direct gemaakt. Of we regelen vervangend vervoer. Zo geniet je met een gerust hart van je vakantie.

De FBTO Pechhulp is geen Wegenwacht

De pechhulp van FBTO is niet hetzelfde als de Wegenwacht van de ANWB. Bij de Wegenwacht wordt je auto ter plaatse gerepareerd. Lukt dit niet, dan komt er een sleepwagen aan te pas. Wij sturen vrijwel altijd meteen een bergingsauto. Wil jij je auto laten repareren bij je eigen garage? Dan wordt de auto daar naartoe gebracht. Wel zo handig. En wist je dat je van ons ook gelijk vervangend vervoer krijgt? Hier hoef je niks extra’s voor te betalen.

Ook pechhulp in je woonplaats

Onze pechhulpverzekering is een aanvulling op onze autoverzekering. Je hoeft dus geen lidmaatschap te betalen, zoals bij de ANWB. Krijg je in je woonplaats een lekke band, of is je accu leeg? Ook dan ben je automatisch verzekerd. Bij de ANWB moet je dit los afsluiten. Ook ben je bij de Wegenwacht niet verzekerd voor sleutelproblemen en lekke banden. Bij FBTO valt dit gewoon binnen de dekking.

Je auto is goed verzekerd

Rijdt er ook weleens iemand anders in jouw auto? Dan zit je bij FBTO goed. Wij verzekeren het voertuig zelf. De pechhulpverzekering is dus niet persoonsgebonden zoals bij de ANWB. Heb je vaker dan vijf keer binnen een jaar hulp nodig? Wij vragen geen eigen bijdrage, hoe vaak je ons ook nodig hebt. Wij staan altijd voor je klaar.

De FBTO Autopech Top 5

 • Accuproblemen
 • Banden/Wielen
 • Motorpech
 • Aandrijving
 • Storing motormanagement

Blij met hulp bij pech!

Wij kunnen je wel vertellen dat we een goede verzekering voor pech hebben. Maar dat laten we liever aan onze klanten over. Bekijk de video!

Maar ook...

Ook wordt er nog regelmatig verkeerd getankt, in 2018 door 153 verzekerden. En verloren 179 verzekerden de autosleutels.

Wist je dat?

 • Klanten de FBTO Pechhulp waarderen met het rapportcijfer 8,6
 • We er vaak al binnen een half uur zijn
 • We bijna 70% van de pechgevallen direct oplossen
 • Je kunt de pechmodule het hele jaar door aan- en uit kunt zetten
 • We er via (058) 234 56 50 altijd voor je zijn? 24 uur per dag, 7 dagen in de week
 • We vervangend vervoer regelen als dat nodig is

Onderweg in Frankrijk

Ga je op vakantie naar Frankrijk? Dan krijg je vast te maken met de péage. We hebben een blog geschreven over hoe de tolpoortjes op de Franse Autoroute werken.

Misschien vind je dit ook interessant...