Naar inhoud
verzeker pechhulp

Pechhulp 101: dit moet je weten

Pech onderweg? Vervelend! Maar jij maakt je geen zorgen, want je bent verzekerd voor pechhulp. En dus snel weer op weg.
22 februari 2022
Regen, brandende zon of juist de vrieskou. Weersomstandigheden kunnen een flinke impact hebben op je auto. En zo zijn er nog veel meer dingen die pech kunnen veroorzaken. Dat is voor niemand leuk, zeker niet als je ergens moet zijn of gewoon snel de weg op wilt. Daarom is het goed om je te verzekeren voor pechhulp bij je autoverzekering. Heb je dan toch pech? Dan ben je snel weer op weg! In deze blog lees je alles over pechhulp.

Pechhulp of de wegenwacht?

Een lekke band, lege accu, kapotte koppeling of motorproblemen. Soms laat je trouwe vierwieler je even in de steek. Daar sta je dan, langs de weg of gewoon nog thuis op de oprit. Wie bel je als je voor zo’n onverwachte verrassing komt te staan? Vroeger was de wegenwacht je enige optie. Maar dat is al lang niet meer zo. Je kunt je namelijk ook verzekeren voor pechhulp.

Maak je gebruik van de pechhulp van FBTO? Dan sturen we vrijwel altijd meteen een bergingsauto, dat is een auto die jouw auto kan wegslepen. Wil jij je auto laten repareren bij je eigen garage? Dan wordt de auto daar naartoe gebracht. Wel zo handig. En wist je dat je van ons ook gelijk vervangend vervoer krijgt? Hier hoef je niks extra’s voor te betalen.

Zo werkt het

Onze pechhulpverzekering is een aanvulling op onze autoverzekering. Je hoeft dus geen lidmaatschap te betalen. Krijg je in je woonplaats een lekke band, of is je accu leeg? Ook dan ben je automatisch verzekerd. Goed om te weten: je bent ook gewoon verzekerd voor sleutelproblemen en lekke banden. Het enige wat je nodig hebt, is de module Pechhulp bij je autoverzekering.

Als iemand anders in je auto rijdt

Rijdt er ook weleens iemand anders in jouw auto? Dan zit je bij FBTO goed. Wij verzekeren het voertuig zelf. De pechhulpverzekering is dus niet persoonsgebonden. Wel zo handig!

Onze pechhulp krijgt gemiddeld een 8,6!

Uit de garage getakeld, thuisgebracht door de chauffeur van de takelwagen... Onze klanten vertellen graag hoe zij de pechhulp van FBTO ervaren hebben!

Pechhulp in het buitenland

Klinkt goed! Maar hoe zit het dan als je niet in Nederland, maar in het buitenland te maken krijgt met autopech? Ook dan kun je je verzekeren voor pechhulp. Je kiest bij FBTO dan voor de module Pechhulp buitenland. Zo ben je ook over de grens – in alle landen op je groene kaart – goed voorbereid en wordt je auto direct gemaakt. Of krijg je vervangend vervoer. Wel zo fijn als je op vakantie bent.

De feiten over pechhulp

Ben je al overtuigd? We kunnen je nog veel meer vertellen over onze autoverzekering en de pechhulp die je krijgt. Maar de feiten spreken voor zich. Kijk zelf maar:

  • Klanten geven de FBTO Pechhulp het rapportcijfer 8,6
  • We zijn er vaak al binnen een half uur
  • Je kunt de pechmodule het hele jaar door aan- en uitzetten
  • We zijn er via (058) 234 56 50 altijd voor je, 24 uur per dag en 7 dagen in de week
  • We regelen vervangend vervoer voor je als dat nodig is

En wil je weten hoeveel je daarvoor betaalt? Bereken je premie en je weet binnen 2 minuten wat een autoverzekering in jouw situatie kost. Met of zonder pechhulp.

Misschien vind je dit ook interessant...