Naar inhoud

Oeps… sleutels in je auto, deuren op slot

Je realiseert het je nét te laat! De sleutels zitten nog in de auto … 5 tips om je autodeur te openen zonder sleutel. 
31 augustus 2017

Nietsvermoedend stap je de auto uit en je gooit de deur achter je dicht. De deur valt in het slot. Dat kan handig zijn, maar niet als je sleutel nog in het contact zit. Oeps! Wat nu? Lees hoe FBTO je dan kan helpen!

Arjan en Martijn belden de FBTO Alarmcentrale

Arjan van het FBTO Testteam liet per ongeluk de autosleutel in het slot van de auto zitten. De deuren vielen in het slot. Gelukkig hadden Arjan en Martijn de aanvullende module Pechhulp Buitenland aanstaan. En werden ze snel geholpen.

Altijd hulp met de module Pechhulp buitenland

Heb je de FBTO Autoverzekering? En heb je de module Pechhulp Buitenland aanstaan? Dan helpen wij je bij pech in het buitenland. Als je schade hebt laten we dit direct maken. Of we regelen vervangend vervoer tijdens de reis in het buitenland. En sluit je de module Pechhulp Buitenland af met de module Pechhulp Binnenland? Dan krijg je € 1,- korting per maand! En hulp bij pech in Nederland natuurlijk.

Pech? Bel ons alarmnummer op +31 58 234 56 50

Heb je pech in het buitenland? Bel dan de FBTO Alarmcentrale (+31 58 234 56 50). De alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar, alle dagen van de week.

Neem je groene kaart mee als je op reis gaat

De groene kaart is een internationaal bewijs dat je auto verzekerd is. Ga je dus op vakantie met de auto? Check dan of je een groene kaart nodig hebt in je vakantieland. Want een groene kaart is niet overal verplicht.

Misschien vind je dit ook interessant...