Naar inhoud

Mental coaching

Je herkent het misschien wel: periodes van stress, negatieve gedachten of veel onrust in je hoofd. Meestal kom je daar zelf wel uit. Maar soms is het fijn om er over te praten met iemand die naar je luistert. En weet hoe hij je kan helpen. Mental coaching is een van onze online zorgtools en helpt je daarbij. Online zorgtools zijn een onderdeel van de FBTO Zorgverzekering.

Plan een gesprek in met een coach

Met mental coaching maak je via Medicinfo een telefonische afspraak met een ervaren coach. Hij of zij helpt je met tips of handvatten om je verder te kunnen helpen. Via FBTO koop je maximaal 4 gesprekken met een coach. Dit kost € 199,- inclusief btw. Ieder gesprek duurt maximaal 20 minuten.

We werken samen met Medicinfo. Voor de uitvoering van de dienst ga je een overeenkomst met hen aan. Als je een afspraak maakt met Medicinfo ga je ermee akkoord dat wij zowel voor jou als Medicinfo bemiddelen. Goed om te weten, FBTO krijgt geen gegevens over je gezondheid die jij doorgeeft aan je coach.

Wie is Medicinfo?

Medicinfo biedt al meer dan 20 jaar persoonlijke begeleiding bij alle gezondheidsvragen. Hun professionals hebben veel kennis en jarenlange expertise in een groot aantal vakgebieden.

Voor wie is mental coaching?

Heb je lichte psychische klachten en zou je eens met iemand willen praten? Maar wil je niet meteen naar een psycholoog? Of vind je dat niet nodig? Dan kan mental coaching iets voor je zijn. Met een ervaren coach bespreek je waar je tegenaan loopt. Je coach geeft je tips. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van mental coaching als je:

  • Uit een dip wil komen
  • Minder en minder vaak wil piekeren
  • Beter wil slapen
  • Af wil van een somber gevoel of depressieve gedachten

Kies je eigen coach

Je kiest zelf met welke coach je gaat praten. Plan binnen 2 weken een telefonische afspraak wanneer het jou uitkomt. Je kunt 4 afspraken maken van 20 minuten. Dit is inclusief de intake. Zo heb jij je zorg in eigen hand.

Veelgestelde vragen

Voor de uitvoering van deze dienst sluit je een overeenkomst met Medicinfo. Wij bemiddelen hierin door je in contact te brengen met Medicinfo.

Nee, wij krijgen geen gegevens van klanten die gebruikmaken van de dienstverlening van Medicinfo.  

Je betaalt € 199,- voor maximaal 4 afspraken aan Medicinfo. Dit doe je nadat je je hebt aangemeld op de website van Medicinfo. Na de betaling kun je een afspraak plannen.