Naar inhoud

Optie Eigen risico Buitenshuis­verzekering

Kies zelf de hoogte van je eigen risico bij je buitenshuisverzekering.

Kies voor € 150,- of € 300,-

Standaard heb je € 150,- eigen risico op de buitenshuisverzekering. Je kunt je eigen risico uitbreiden naar € 300,-.

Hoger eigen risico? Meer korting op je premie

Kies je voor een eigen risico van € 300,-? Dan krijgt je meer korting op de premie. Je kunt je eigen risico het hele jaar door aanpassen.

Schade? Je betaalt de eerste kosten zelf

Met een eigen risico betaal je bij schade de eerste kosten zelf. De rest van het bedrag betalen wij. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een eigen risico van € 300,- per schade? En kost het € 500,- om de schade te repareren? Dan betaal je € 300,- zelf. De € 200,- die overblijft betalen wij. Je betaalt bij iedere schade die je bij je buitenshuisverzekering meldt een eigen risico.

Extra opties aanpassen

Je kunt de extra opties van de buitenshuisverzekering het hele jaar door aanpassen. Pas je een extra optie aan? Dan gaat de aanpassing meteen in. Je premie verandert dan ook meteen. Neem contact met ons op als je een optie aan- of uit wilt zetten.

Andere woonverzekering?

Heb je ook andere woonverzekeringen bij FBTO? Check of je ook een eigen risico hebt bij deze woonverzekeringen:

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.

Al klant? Of meer weten?

Vind alle informatie over de Buitenshuis­verzekering op de servicepagina. Of neem contact met ons op. We helpen je graag.