Naar inhoud
Moeder

Zorgeloos op vakantie in corona-tijd

Ook in corona-tijd kun je zorgeloos op vakantie, daar zorgen we voor. We helpen je voor, tijdens en na je vakantie. Hoe? Nou, zo!
3 juni 2021
Op vakantie gaan. Het is heerlijk, maar niet meer zo vanzelfsprekend als het voor veel van ons altijd was. Dankzij het coronavirus heb je nu te maken met veranderende kleurcodes, testresultaten en quarantaineplichten. Zie je door de bomen het bos niet meer, maar wil je wel graag even weer de hort op deze zomer? Lees dan snel verder en ontdek hoe onze reisverzekering – en fantastische klantenservice! - helpt.

Zo meld je schade tijdens je reis

Schade op reis? Meld je schade dan binnen 3 dagen op je reisverzekering. Dat kan 24/7 via MijnFBTO. Of stuur foto’s van je schade naar ons via WhatsApp. Goed om te weten: je hoeft geen medische gegevens op te sturen. Bijvoorbeeld de uitslag van een coronatest. Meer weten? Lees alles over schade melden op je reisverzekering. Liever meteen bellen? Bel ons dan op (058) 234 56 78 en kies optie 3. We zijn er van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur voor spoedgevallen.

Persoonlijk geholpen als er iets gebeurt

Ben je al aan het genieten van die langverwachte vakantie en heb je dan ineens hulp nodig? Dan bel je met de FBTO Alarmcentrale. Bijvoorbeeld als je te maken krijgt met medische kosten. Of als je tijdens je vakantie corona krijgt en flink ziek wordt. De FBTO Alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar op +31 (0)58 234 56 50.

Niet verzekerd? Toch wel!

Ook regelmatig gehoord: wat als ik op vakantie ben en de kleurcode in dat land ineens verandert van geel of groen naar oranje? Dan kom je in een behoorlijk onzekere situatie terecht en dat willen we voorkomen. Daarom hebben we bij de FBTO Reisverzekering de voorwaarden versoepeld. Lees alles over corona en je reisverzekering.

Ga je deze zomer op vakantie en heb je nog geen reisverzekering? Geen zorgen, je kunt direct online je reisverzekering afsluiten. Zo geregeld. Ook als je al onderweg bent. Fijne reis!

Misschien vind je dit ook interessant...