Naar inhoud

Online logopedie waar en wanneer je wilt

FBTO vergoedt online logopedie van TinyEYE voor volwassenen en kinderen uit de basisverzekering. Net als gewone logopedie.

Je krijgt logopedie van ervaren logopedisten

TinyEYE’s logopedisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van online logopedie. Ze geven online sessies aan kinderen en volwassenen over de hele wereld. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

Online logopedie voor kinderen

TinyEYE online logopedie is er voor kinderen van alle leeftijden. Je kind kan het lekker thuis doen of op school.

Zo werkt online logopedie voor kinderen

  • Logopedie online gaat net zoals logopedie in een praktijk. Je ziet de logopedist in beeld en je kunt met elkaar praten.
  • De logopedist maakt verbinding met jou en je kind via TinyEYE. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een computer en een internetverbinding. Je logt in op de software met je eigen inlogcode.
  • Je kind speelt samen met de logopedist verschillende spellen. Zo werken ze aan de spraak-taalontwikkeling van je kind. De spellen passen bij het niveau en de behoefte van je kind.
  • Na elke sessie van 20 minuten geeft de logopedist je kind huiswerk. Dat stopt de logopedist in de digitale rugzak. Het zijn op maat gemaakte spellen waar je kind mee kan oefenen. Er zit uitleg van de logopedist bij. Die uitleg is altijd beschikbaar. Zo kunnen jij en je kind thuis oefenen op een speelse en leuke manier.
  • Je kan de aantekeningen van de therapeut lezen na iedere sessie. Zo weet je altijd precies hoe het gaat met de therapie van je kind.
  • Het gebruik van de huiswerkrugzak is gratis. Spelletjes spelen kan zo vaak als je kind zelf wil.

Online logopedie voor ouderen en volwassenen

Heb je een beroerte gehad? Of heb je een chronische ziekte? Dan heb je vaak niet alleen logopedie, maar ook afspraken met een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist en/of (huis)arts. Zo’n drukke agenda kan vermoeiend en tijdrovend zijn. Online logopedie doe je gewoon thuis op het moment dat het jou uitkomt.

Zo werkt online logopedie voor volwassenen

  • Logopedie online gaat net zoals logopedie in een praktijk. Je ziet de logopedist in beeld en je kunt met elkaar praten.
  • Je krijgt een persoonlijke inlogcode en je logt op de afgesproken tijd in op de software. Via de verbinding doe je allerlei oefeningen.
  • Na elke sessie geeft de logopedist je huiswerk mee in je huiswerkrugzak. Je kunt de oefeningen doen wanneer jij dat wilt. De notities en videoboodschappen van je logopedist zijn altijd beschikbaar.

Online logopedie is veilig

Alle TinyEYE sessies zijn beveiligd. Je hebt je eigen wachtwoord voor de software en de huiswerk-rugzak. Alle TinyEYE logopedisten zijn geregistreerd en werken volgens de laatste standaarden.

Je kan meteen beginnen met online logopedie

De TinyEYE logopedisten kunnen je behandelen zonder verwijzing van een arts. Via de website van TinyEYE kun je zelf een afspraak inplannen.