Naar inhoud

Korting op menstruatie­producten

Menstruatieproducten zonder parfum, plastic of synthetische stoffen. Dat klinkt goed. Voor je lichaam en het milieu. Keertje proberen? Dan moet je bij onze partner Yoni zijn. Met een FBTO Zorgverzekering krijg je 25% korting op alle producten in hun webshop.

  • 25% korting op alles in de webshop van Yoni
  • Geen parfum, plastic of synthetische stoffen
  • 15 keer je actiecode gebruiken

25% korting bij Yoni

Met je actiecode krijgt je 25% korting in de Yoni-webshop. Kies wat jij fijn vindt. Tampons, maandverband en inlegkruisjes van 100% biologisch katoen, een cup of menstruatieondergoed.
Ja, ik wil korting Naar MijnFBTO
Verschillende verpakkingen in verschillende kleuren van Yoni

Zo regel je het

Wil jij een menstruatiepakket zonder irriterende stoffen? Check dan de actievoorwaarden. En regel daarna je korting:

  1. Ga naar MijnFBTO en check je kortingscode
  2. Ga naar de webshop van Yoni
  3. Bestel je producten met de kortingscode. Je kunt je code 15 keer gebruiken.

Zo! Jij zorgt goed voor je lijf 💚 

Veelgestelde vragen

Je mag zoveel bestellen als je wilt. Je kunt de kortingscode 15 keer gebruiken. 

Heb je nog een andere kortingscode van Yoni? Gebruik deze dan bij je volgende bestelling. Je kunt de FBTO-korting niet combineren met een andere kortingsactie. 

Yoni doet het graag een beetje anders. Zonder chemicaliën en zonder taboes. Ze maken menstruatieproducten met aandacht voor je lijf, het milieu en de mensen die de producten maken. Ze zijn dan ook niet voor niets een B Corp.

Yoni gebruikt bijvoorbeeld alleen katoen met het GOTS-label. Dit is biologisch verbouwd en verwerkt in een veilige en gezonde werkomgeving. En het plastic? Dat is gemaakt van ademend materiaal dat ook nog eens biologisch afbreekbaar is. Win-win!

Yoni verkoopt ook menstruatiecups en -ondergoed. Deze kun je keer op keer opnieuw gebruiken. Zo help jij de afvalberg een stukje kleiner te houden.

Je bestelt je  menstruatieproducten bij onze partner Yoni. Zij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je thuis is. En heb je vragen over het product. Dan weten zij het antwoord. FBTO en Yoni wisselen geen persoonsgegevens uit.

Wij krijgen geen vergoeding van Yoni. We hebben afgesproken dat wij jou over hun producten vertellen. In ruil krijg jij een mooie korting. Omdat we je graag blij maken 😊

Check onze andere Blijmakers 

Wil je ook je tandenpoetsen zonder plastic? Of je weerstand verbeteren? Bekijk onze andere deals.