Naar inhoud

Gratis webinar van De Geboorte Academie

Twijfel je over een zwangerschapscursus? Of wil je tips voor je bevalling? Onze partner Adelina van Gurp van De Geboorte Academie heeft als verloskundige meer dan 700 bevallingen begeleid. En ze geeft een gratis webinar. Iedereen met een FBTO Zorgverzekering kan zich aanmelden. Ook je partner is welkom.

  • Gratis webinar van een ervaren verloskundige
  • Bevallingstips waar je wat aan hebt
  • Antwoord op al je vragen over je bevalling

Voor al je vragen over je bevalling

Prik een datum en houd je notieblok bij de hand. In een uur vertelt Adelina alles wat je wilt weten. Vragen? Adelina beantwoordt ze graag. Zo ga jij met vertrouwen je bevalling tegemoet.

Ja, ik wil het webinar volgen Naar De Geboorte Academie
Een zwangere vrouw zit ontspannen achter de laptop

Zo regel je het

Wil jij het live webinar van De Geboorte Academie gratis bijwonen? Je hebt het zo geregeld:

  1. Ga naar de aanmeldpagina van De Geboorte Academie
  2. Kies een datum waarop je het webinar wilt volgen
  3. Je ontvangt een mailtje van De Geboorte Academie met een bevestiging en een reminder vlak voor het webinar

Succes! En geniet van je zwangerschap 🤰

Veelgestelde vragen

Adelina zit live voor je klaar. Vragen? Je krijgt direct antwoord. Goed om te weten, er wordt geen opname gemaakt. Je kunt het webinar dus niet achteraf terugkijken. Kies daarom een datum waarop je een uur kunt vrijmaken. En leg je notitieblokje klaar.

Nee. Je ziet Adelina live, maar je hebt zelf geen camera of microfoon nodig. Niemand kan jou zien of horen. Vragen kun je stellen in de chat.

De meeste mensen volgen het webinar op zijn vroegst na de eerste echo. Maar je bent natuurlijk op elk moment in je zwangerschap welkom. Ook als je al ver in de zwangerschap bent of al eens eerder bent bevallen.

Ja, dat mag. Iedereen met een FBTO Zorgverzekering mag zich aanmelden voor het webinar. Ook als je zelf niet degene bent die zwanger is.  

Voor deze FBTO Blijmaker werken we samen met onze partner De Geboorte Academie. Je meldt je aan bij De Geboorte Academie en zij verzorgen het webinar. Heb je vragen? Dan weten zij het antwoord. FBTO en De Geboorte Academie wisselen geen persoonsgegevens uit.

Wij krijgen geen vergoeding van De Geboorte Academie. We hebben afgesproken dat wij jou over De Geboorte Academie vertellen. In ruil daarvoor krijg jij een gratis webinar. Omdat we je graag blij maken 😊

Check onze andere Blijmakers

We staan bol van de kortingen! Wat dacht je van een voordelig kraampakket of een lekker kussen voor in je (kraam)bed?