Naar inhoud

Korting op een Cloudpillo hoofd­kussen

Slapen alsof je op een wolkje ligt… Dat kan! En ook nog eens met 30% korting als je een FBTO Zorgverzekering hebt. Onze partner Cloudpillo maakt kussens die zich dankzij het versnipperde memory foam helemaal naar jouw lichaam vormen. En zo wordt jij uitgeslapen wakker.

  • 30% korting op een Cloudpillo-hoofdkussen
  • Goede ondersteuning tijdens je slaap
  • Duurzaam gemaakt en hypoallergeen

30% korting op een Cloudpillo hoofdkussen

Onze partner Cloudpillo maakt hoofdkussens waar je de hele nacht op wegdroomt. Ook geschikt voor hazenslaapjes, schoonheidsslaapjes, siësta’s en powernaps. Bestel ‘em met 30% korting.

Ja, ik wil een hoofdkussen Naar Cloudpillo
Een vrouw met slaapmasker ligt in bed met een kussen van cloudpillo.

Zo regel je het

Wil jij lekker slapen met goede ondersteuning? Je hebt het zo geregeld:

  1. Ga naar MijnFBTO en check je actiecode
  2. Ga naar de Cloudpillo-kortingspagina voor FBTO-zorgklanten
  3. Vul bij het afrekenen van je kussen je actiecode in

Slaap lekker! 😴

Veelgestelde vragen

Lekker op een oor gaan liggen. Het duurzame, versnipperde memory foam vormt zich vanzelf naar jouw lichaam. En de vorm blijft behouden.

Lig je toch niet helemaal lekker? Maak de rits van de binnenhoes open om een deel van de foamsnippers te verwijderen. Zo pas je de hoogte gemakkelijk aan op jouw slaaphouding.

Het hoofdkussen is 70 x 50 centimeter. Hij past dus zo in je eigen kussensloop.
En zoek je in de zomer extra verkoeling? Gebruik het kussen dan zonder sloop. De wit met blauwe zijde voelt altijd fris aan dankzij de speciale stof. Je kunt de sloop wassen op 30 graden.

Voor deze FBTO Blijmaker werken we samen met onze partner Cloudpillo. Je bestelt je hoofdkussen bij Cloudpillo. Zij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je thuis is. En heb je vragen over het product of de garantie? Dan weten zij het antwoord. FBTO en Cloudpillo wisselen geen persoonsgegevens uit.

Wij krijgen geen vergoeding van Cloudpillo. We hebben afgesproken dat wij jou over Cloudpillo vertellen. In ruil krijg jij een mooie korting. Omdat we je graag blij maken 😊

Check onze andere Blijmakers

Niet wegdommelen, we hebben nog meer leuke kortingen. Van zonnebrillen tot gezonde weekmenu’s.