Eigen risico voor de inboedelverzekering

Heb je schade? Met de inboedelverzekering betaal je de eerste kosten zelf. Dat is je eigen risico.

Kies de aanvullende module Buitenshuisverzekering

Heb je altijd je smartphone of tablet bij je? En neem je je laptop mee om aantekeningen te maken bij je college? Met de aanvullende module Buitenshuisverzekering zijn je spullen buitenshuis ook goed verzekerd bij diefstal, brand- of waterschade. Denk ook aan spullen als je sieraden, horloge, fototoestel of videocamera. Je sluit deze module af als aanvulling op de FBTO Inboedelverzekering. Je kunt de module het hele jaar door aan- en uitzetten.

Soms heb je een glasverzekering nodig

Je kunt bij FBTO kiezen voor de aanvullende module Glasverzekering. Zo zijn ruiten of dakramen verzekerd bij schade. Ga je op kamers? Vaak heeft de verhuurder de ramen meeverzekerd. Maar soms moet zelf de verzekering afsluiten. Lees je huurcontract daarom goed door.

Heb je je aansprakelijkheidsverzekering al geregeld?

De aansprakelijkheidsverzekering is voor als je schade veroorzaakt aan de spullen van iemand anders. De verzekering is niet verplicht. De kleine bedragen kun je vaak zelf wel betalen. Maar voor de grote bedragen kies je de aansprakelijkheidsverzekering. Met de FBTO Aansprakelijkheidsverzekering ben je tot € 1.500.000,- overal ter wereld verzekerd.

Soms ben je nog verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van je ouders. Hebben je ouders een FBTO Aansprakelijkheidsverzekering? Dan ben je als uitwonende student gratis meeverzekerd op de polis van je ouders. Vraag het ze nog even voor je deze verzekering afsluit.