Naar inhoud

Verzeker je fiets via Smart2Cover

Wil je een fietsverzekering afsluiten bij FBTO? Dat kan met een Smart2Cover verzekeringstegoedkaart. Deze kaart vind je in de geselecteerde (online) winkels waar wij mee samenwerken. Met het bedrag op de kaart kun je een verzekering afsluiten via de Smart2Cover app. Gewoon via je telefoon. Handig toch? 

  • € 5,- korting op je FBTO Fietsverzekering
  • Makkelijk afsluiten met de Smart2Cover app
  • Voor alle soorten fietsen. Ook voor e-bikes!
  • Dagelijks opzegbaar
  • Uniek in Nederland

Wat is Smart2Cover?

FBTO werkt samen met Smart2Cover. Smart2Cover biedt verzekeringstegoedkaarten aan. Hiermee krijg je korting op je premie van de FBTO Fietsverzekering. 

Hoe werkt het?

Je krijgt een Smart2Cover verzekeringstegoedkaart. Hierop hebben we alvast een bedrag van € 5,- voor je op gezet. Het bedrag op de kaart kun je gebruiken in de speciale Smart2Cover app, waar je een verzekering afsluit. Je verzekeringstegoed kun je meteen gebruiken om een deel van je premie mee te betalen.

Met Smart2Cover kun je waar je maar wilt een verzekering afsluiten. En wanneer je maar wilt. Je hoeft de kaart namelijk niet meteen te gebruiken. Ook handig: je kunt de kaart cadeau geven!

Hoe verzekeren via Smart2Cover?

  1. Je ontvangt een kortingscode van een (online) fietsenwinkel. 
  2. Download de Smart2Cover app en registreer je code.
  3. Gebruik het tegoed op de kaart in de app. Vul je gegevens in en kies hoe jij je fiets wilt verzekeren.
  4. Druk op 'Aanvraag’. Je ziet in de app of het is gelukt. Na goedkeuring krijg je binnen een paar minuten je polis per e-mail.
  5. Je bent nu verzekerd bij FBTO! 

Kijk ook op smart2cover.nl/fbto

Op smart2cover.nl/fbto vind je alle informatie over de fietsverzekering. Zoals de polisvoorwaarden. En lees je precies wat er wel en niet verzekerd is.