Naar inhoud

Verzekering via Smart2Cover

Wil je een fietsverzekering afsluiten bij FBTO? Dan kun je die afsluiten met een Smart2Cover prepaidkaart. Deze kaart vind je bij de AKO. Met het bedrag op de kaart kun je een verzekering afsluiten via de Smart2Cover app. Gewoon via je telefoon. Liever een andere verzekering? Keuze genoeg uit verschillende prepaidkaarten.

Wat is Smart2Cover?

Smart2Cover is een nieuwe manier van een verzekering kopen. Je koopt een Smart2Cover prepaidkaart van FBTO bij een AKO bij jou in de buurt. Het bedrag op de kaart kun je gebruiken in de speciale Smart2Cover app, waar je een verzekering afsluit. Je kunt er meteen een deel van je premie mee betalen. Met Smart2Cover kun je waar je maar wilt een verzekering afsluiten. En wanneer je maar wilt. Je hoeft de kaart namelijk niet meteen te gebruiken. Ook handig: je kunt de kaart cadeau geven!

Hoe verzekeren via Smart2Cover?

  1. Betaal je kaart bij de kassa: er staat nu een tegoed op je kaart.
  2. Download de Smart2Cover app.
  3. Gebruik het tegoed op de kaart in de app. Vul je gegevens in en kies hoe jij je fiets wilt verzekeren.
  4. Druk op 'Aanvraag’. Je ziet in de app of het is gelukt. Na goedkeuring krijg je binnen een paar minuten je polis per e-mail.
  5. Je bent nu verzekerd bij FBTO!

Hier koop je Smart2Cover

De kaarten van Smart2Cover zijn te koop bij de AKO.

Fietsverzekering en andere verzekeringen via Smart2Cover:

Deze verzekeringen kun je allemaal afsluiten met een Smart2Cover prepaidkaart:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Kortlopende reisverzekering
  • Buitenshuisverzekering
  • Fietsverzekering

Kijk ook op smart2cover.nl/fbto

Op smart2cover.nl/fbto vind je alle informatie over de fietsverzekering en andere verzekeringen. Zoals de polisvoorwaarden. En lees je precies wat er wel en niet verzekerd is.